Spor

Bodrum FK’den Dört Dörtlük Galibiyet

Bodrum FK (Futbol Kulübü) 1. Lig 4. Hafta müsabakasında kendi evinde Ümraniyespor’u 4-0 mağlup etti. 1’inci Lig 4’üncü hafta mücadelesinde Bodrum FK evinde Ümraniyespor’u 4-0 yendi. Maça hızlı başlayan ekibimiz..

Bodrum FK’den Dört Dörtlük Galibiyet

Bodrum FK (Futbol Kulübü) 1. Lig 4. Hafta müsabakasında kendi evinde Ümraniyespor’u 4-0 mağlup etti. 1’inci Lig 4’üncü hafta mücadelesinde Bodrum FK evinde Ümraniyespor’u 4-0 yendi. Maça hızlı başlayan ekibimiz Ali, Burak ve Gökdeniz’in golleri ile ilk yarıyı 3-0 önde bitirdi.

Ekibimiz etkili futbolunu 2. Yarıda da sürdürdü. Maçın 90. Dakikasında da 4. Golü bulan Karşılaşmanın ilk yarısına hızlı başlayan yeşil- beyazlı Ali, Burak ve Gökdeniz’in attığı gollerle soyunma odasına 3-0 önde girdi. Mücadelenin ikinci yarısında Bodrum FK etkili oyununu sürdürdü. Maçın son dakikalarına doğru Bodrum FK, Haqi Osman’ın golüyle skoru 4-0 yaptı. Maçın geri kalan dakikalarında her iki takım da girdiği pozisyonlardan yararlanamazken maç Bodrum FK’nın 4-0 üstünlüğüyle sona erdi. Bodrum FK oldukça üstün oynadığı maçta attığının iki katı kadar da pozisyonu gole çeviremedi. Ayrıca maçta Bodrumspor’un iki etkili atağında da, Ümraniyespor kale direkleri gole izin vermedi. Bu skorla birlikte yeşil- beyazlı ekip puanını 7’ye yükseltti. Rakibi Ümraniyespor ise 2 puanda kaldı. Celal, Bodrum FK’nden; Diniyev, Onur ve Berk ise Ümraniyespor’dan sarı kart gören oyuncular oldular.

ÜMRANİYESPOR: “CAMİAMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUZ.”

Maçın ardından Ümraniyespor Teknik Direktörü Mustafa Er, “Çok üzgünüz, bize yakışmayan bir oyun. Camiamızdan özür diliyoruz. Oyunu değerlendirecek çok fazla bir tarafı yok. Bu kadar basit hata benim de ilk defa başıma geliyor. 4 gol yedik ve 4’ü de bireysel hata. Ayağımızdaki topları rakibe verdik. Bu anlamda bir değerlendirme yapmak lazım. İlk yarı 3 gol yedik, geri dönmeye çalışıyorsunuz ama yetmiyor. Söylenecek pek bir şey yok bize yakışmayacak bir oyun ve yakışmayacak bir skor ortaya çıktı” diyerek görüş bildirdi.

İSMET TAŞDEMİR: “UYUM SORUNUNU ÇÖZDÜK.”

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, oynanan oyundan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek; “Zaman itibarıyla gerçekten önemli bir karşılaşmaydı. Geçen sene Süper Lig oynamış rakibimiz. Süper Lig’den 7-8 oyuncusu bulunuyordu. Biz lige kötü başladık. 3 haftadır istediğimiz oyunu sergileyemedik. Mazeretlerimiz vardı ama çok fazla üstünde durmadan devam ettik. Yeni gelen arkadaşlarımızın yavaş yavaş uyum sorununu çözdük diyebilirim. Birazcık daha takıma adapte oldular. Bugün çok farklı oynadılar. Kendi gerçek kimliğimiz gibi oynadılar. Bu her zaman olur mu bilmiyorum ama en azından başlangıcı olabilir diyebilirim. Oyuncularım çok iyi mücadele etti, hak ettikleri farklı bir galibiyet aldılar. Hepsini tebrik ediyorum” dedi.

Haber: Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL