Kültür - Sanat

Türkbükü’nde Touch Sanat

Bodrum Göltürkbükü’nde sanat ve manzarayla iç içe olan Touch Sanat Galeri’ye yoğun ilgi.Göltürkbükü Hebil koyunda Türkiye’nin en ünlü sanatçılarına ev sahipliği yapan Touch Sanat Galeri bu sefer de karma heykel..

Türkbükü’nde Touch Sanat

Bodrum Göltürkbükü’nde sanat ve manzarayla iç içe olan Touch Sanat Galeri’ye yoğun ilgi.
Göltürkbükü Hebil koyunda Türkiye’nin en ünlü sanatçılarına ev sahipliği yapan Touch Sanat Galeri bu sefer de karma heykel sergisiyle sözünü ettirmeye devam ediyor.
Sanatçı Asaf Erdemli, Cem Erdemli, Ebru Çakmak, Ebru Erol, Elifnur Aydın, Emel Vardar, Nilay Özenbay, Pamir Erdinçler, Seval Koşal, Su Sencer, Şule Ağayar ve Toprak Sencer’in eserleri 14 Haziran günü ‘’Alegori’’ adını taşıyan karma heykel sergisinde Touch Sanat Galeri’de sanatseverler ile buluştu. İnci Aytaç’ın küratörlüğünde gerçekleşen sergiye sanatseverlerin yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı.
Farklı formlarda birbirinden özgün 46 heykel galerinin iç ve dış alanında 5 Temmuz’a kadar sergilenmeye devam edecek. Heykel sergisinin yanı sıra Tülin Kaynak ve Yasemen Ayvaz’ın soyut tabloları da galeride sergileniyor.
2020 yılında kurulan Touch Sanat Galeri Göltürkbükü’nde Hebil koyunun eşsiz manzarasına nazır yer almaktadır. Bu zamana kadar Devrim Erbil, Ergin İnan gibi ünlü sanatçılara ev sahipliği yapan galeri 2023 sezonunda Nezir Korkmaz, Çiğdem Erbil, Akın Ekici, Orhan Taylan, Erol Evgin gibi ünlü sanatçıların merak uyandıran sergileriyle ismini duyurmaya devam edecek.

Instagram:@touch.sanat

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL