SON DAKİKA
--:--:--
Kültür - Sanat

Rotary’den Etrim Köyü’nde Panayır

Bodrum Rotary Kulübü’nün 2014 yılından bu yana geleneksel olarak düzenlediği Pınarlıbelen Etrim Köyü Panayırı, bu yıl da büyük bir başarı ile tamamlandı. 20 Ekim 2024 tarihinde Etrim Köyü’nde gerçekleştirilen etkinlik,…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Rotary’den Etrim Köyü’nde Panayır

Bodrum Rotary Kulübü’nün 2014 yılından bu yana geleneksel olarak düzenlediği Pınarlıbelen Etrim Köyü Panayırı, bu yıl da büyük bir başarı ile tamamlandı. 20 Ekim 2024 tarihinde Etrim Köyü’nde gerçekleştirilen etkinlik, yerel halkın ve ziyaretçilerin yoğun katılımıyla coşku dolu anlara sahne oldu.

Bu yılki panayırda, köy kadınlarının emekle hazırladığı yerel ürünler ziyaretçilere sunuldu. Taze köy ekmeklerinden organik reçellere, el yapımı geleneksel ürünlerden doğal sebze-meyvelere kadar pek çok ürün, katılımcıların beğenisini topladı. Kadınların ekonomik bağımsızlıklarını desteklemek ve köy ekonomisine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlik, bölge kadınlarının önemli bir kazanç elde etmesine olanak tanıdı.

2014 yılından bu yana düzenlenen panayır, sadece yerel üretimi desteklemekle kalmayıp, aynı zamanda toplumsal dayanışma ve kadınların ekonomik güçlenmesi açısından da büyük bir rol oynamaya devam ediyor. Halk oyunları gösterileri ve çeşitli eğlencelerle renklendirilen panayır, katılımcılara hem alışveriş hem de keyifli bir gün geçirme fırsatı sundu.

Bodrum Rotary Kulübü Başkanı Şehval Öztürk ‘Bodrum Rotary Kulübü olarak, bu anlamlı etkinliğe katkı sağlayan herkese  özellikle Bodrum Kaymakamımız Sayın Mustafa Çit ve eşine katılımlarından ötürü,Muğla Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras’a ve Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Tamer Mandalinciye teşekkür ediyor ve bölge kadınlarının ekonomik gücünü artıracak projelerde daha birçok başarıya imza atmayı hedefliyoruz’ dedi.

Yorum Yap

Benzer Haberler

Tümü
Bodrum Cevat Şakir Anı Evi’nde Felsefe Buluşmaları Başladı
Bodrum Cevat Şakir Anı Evi’nde Felsefe Buluşmaları Başladı
Pedasa Antik Kenti’nde Tarih, Doğa ve Kültür Yolculuğu
Pedasa Antik Kenti’nde Tarih, Doğa ve Kültür Yolculuğu
Gençlerin Edebiyat Heyecanı Bodrum’u Sarıyor: Zeynep Sahra, Selin Solaris ve Işıl Limae Metreküp Bodrum’da
Gençlerin Edebiyat Heyecanı Bodrum’u Sarıyor: Zeynep Sahra, Selin Solaris ve Işıl Limae Metreküp Bodrum’da
Bodrum’da sanatın sonbaharı: “Lithos” sergisi 19 Eylül’de açılıyor
Bodrum’da sanatın sonbaharı: “Lithos” sergisi 19 Eylül’de açılıyor
C-Majör Korosu 10. Yılında 17. Kez Sahne Alıyor
C-Majör Korosu 10. Yılında 17. Kez Sahne Alıyor
Muğla’da 12 Müze, Kültürel Mirasta Türkiye Üçüncüsü
Muğla’da 12 Müze, Kültürel Mirasta Türkiye Üçüncüsü
Bodrum’dan Tarafsız Haber
Bodrum Haberi

Bodrum’un güncel yerel haberleri, son dakika gelişmeleri, siyaset, turizm, etkinlikler ve mahalle mahalle gündem haberleri Bodrum Haberi'nde.

© 2026 BodrumHaberi.com. Tüm hakları saklıdır. Sitede yer alan tüm haber, yazı, görsel ve içeriklerin telif hakları BodrumHaberi.com ve yazarlarına aittir. Kaynak gösterilmeden ve izin alınmadan kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yayımlanamaz.