Bodrum

Yaşar Anter’in Selamı Var

Dün öğle saatlerinde yüksek tansiyondan kaynaklı beyin kanaması geçiren Bodrumlu gazeteci Yaşar Anter’in sağlık durumunun hızla iyiye gittiği bildirildi. Ulusal medyanın tanınan isimlerinden Anter, gazeteciliğin yanı sıra aktif sporu da..

Yaşar Anter’in Selamı Var

Dün öğle saatlerinde yüksek tansiyondan kaynaklı beyin kanaması geçiren Bodrumlu gazeteci Yaşar Anter’in sağlık durumunun hızla iyiye gittiği bildirildi.

Ulusal medyanın tanınan isimlerinden Anter, gazeteciliğin yanı sıra aktif sporu da yaşamının hiçbir döneminde bırakmadı. Çok sayıda sportif başarıya da imza attı. Ve önemli atletizm müsabakalarına hazırlanmakta olan Anter’in, beklenmeyen  rahatsızlığı sevenleri ve yakınları arasında büyük üzüntüye ve şaşkınlığa neden oldu. Ancak gerek hastane yönetimi, durumunu takip eden sağlık ekibi ve eşi Fatma Anter ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonrası aldığımız bilgiler teselli edici oldu. Meslektaşımız Yaşar Anter’in eşi Fatma Anter: “Yaşar elbette ilk başta korkuttu bizi. Ama spor yapmasının da pozitif etkisi ve Bodrum Devlet Hastanesi’nin seri ve yerinde müdahalesi sonrası tedirginliğimiz uzun sürmedi. İnsanın böylesi hayati önem taşıyan anlarında yalnız olmadığını hissetmesi oldukça önemli. Ayakta durma gücünü arttırıyor. Arayan, soran, ilgilenen herkese sonsuz teşekkürler. Hekimlerin önlem amaçlı olarak Yaşar ile yüzyüze görüştürmek istememesinden dolayı umarım sevenleri gönül koymazlar ve anlayışla karşılarlar. Şu kadarını söyleyeyim. Yaşar Anter’in herkese, tüm sevenlerine selamı var. Çok yakında aranızda… Hızla, iyiye gidiyoruz” dedi.

ÖZKESKİN: “TÜM BODRUM’A GEÇMİŞ OLSUN.”

Yaşar Anter’in antrenörlüğünü yaptığı sporcularından ve atletizm pistlerinde önemli başarılara imza atmış olan Veysel Uyanık; “Öğrendiğimizde elbette şok olduk. Hocamız bize kötü bir sürpriz yaptı. Bu kötü sürprizin kısa sürmesi tesellimiz oldu. Onun engin bilgisine ve  öğreticiliğine daha çok ihtiyacımız var. Birlikte pistlerde dökeceğimiz çok terimiz var. Bunu bir es verme, kısa bir devre arası gibi görebiliyorum. Yaşar hocamız sadece kişilik olarak değil, fizik olarak da oldukça güçlüdür. Yılların pist ve gönül dostluğunun bende bıraktığı fotoğraf bunu söylüyor. Büyük bir sabırsızlıkla yürek yüreğe sarılmayı bekliyoruz” dedi.

Anter’in meslektaşlarından ve Bodrum’da gazeteciliğin duayenlerinden Zeki Özkeskin de; “Yaşar Anter’in bu rahatsızlığı nedeni ile tabiiki; öncelikle yakınlarına büyük geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ama yetmez, tüm Bodrum’a geçmiş olsun. Yaşar mesleki anlamda ulusal ölçekte bir şahsiyettir, popüleritedir. Fakat Bodrum’un yereldeki yeri doldurulamaz bir değeridir. Bunun içerisinde bilgi, donanım, beceri elbette var. En çok da Bodrum için atan bir yürek var. Böylesi durularda söylenecek fazla söz yok. Kendisine ve tüm sevenlerine büyük geçmiş olsun. Hayat, deklanşör, kalem ve en önemlisi Bodrum onu bekliyor. Umuyoruz ki; tez zamanda yaşamın ve haberin içerisinde buluşacağız” dedi.

Haber: Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL