Spor

Olaylı Maçtan Puansız Ayrıldık

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Manisa Spor’a 2-1 yenilen Bodrumspor, bu hafta da kendi evinde Çaykur Rizespor’a 2-1 yenilerek 2 haftayı da puansız kapattı ve zirve yarışında büyük bir avantajı kaçırdı. Spor..

Olaylı Maçtan Puansız Ayrıldık

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Manisa Spor’a 2-1 yenilen Bodrumspor, bu hafta da kendi evinde Çaykur Rizespor’a 2-1 yenilerek 2 haftayı da puansız kapattı ve zirve yarışında büyük bir avantajı kaçırdı. Spor Toto 1’inci Lig 26’ıncı hafta karşılaşmasında Bodrumspor sahasında Çaykur Rizespor’u ağırladı. İlk yarıya hızlı başlayan Bodrumspor yakaladığı ataklardan yararlanamazken, maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Karşılaşmaya hızlı başlayan Bodrumspor 59’uncu dakikada Celal Dumanlı’nın golüyle 1-0 öne geçti. Çaykur Rizespor 85’te Benhur’un kafa golüyle karşılık vererek durumu eşitledi. 90+6’da Rizesporlu Olawoyin konuk ekibi 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Maç bu skorla sona erdi. Maçta Bodrumspor’dan İmeri; Çaykur Rizespor’dan ise Yala, Amilton, Sinan, Benhur sarı kart gören oyuncular oldular.

LOCALARA SALDIRDILAR

Maç sonunda protokol tribünü ve locaların olduğu bölgede tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Rizesporlu kimi yöneticiler, localardaki Bodrumsporlular’a saldırdı, araya giren güvenlik güçlerine küfretti. Arbede arasında kalan çocuklar ezilme tehlikesi atlattı. Rizesporlu bir yönetici tarafından sallanan yumruktan küçük bir çocuğa isabet ettiği öğrenildi. Olaylar güçlükle yatıştırıldı.

TEKNİK DİREKTÖRLER İSTİFAYA ÇAĞRILDI

Maçın büyük bölümünde Çaykur Rizesporlu taraftarlar, teknik adamları Bülent Korkmaz’ı istifaya çağırdı. Maç sonunda bazı Bodrumsporlu taraftarlar da “İsmet Taşdemir istifa” tezahüratları yaptı.

Haber: Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL