Bodrum

Belediye Başkanı Aras’a Saldırı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, dün akşam ilçedeki bir gece kulübünde eski bir belediye çalışanı tarafından darp edildi. Olayın görüntüleri, yerel basına yansıdı. Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın, kulüpten çıkmak üzereyken..

Belediye Başkanı Aras’a Saldırı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, dün akşam ilçedeki bir gece kulübünde eski bir belediye çalışanı tarafından darp edildi. Olayın görüntüleri, yerel basına yansıdı.

Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın, kulüpten çıkmak üzereyken karşı karşıya geldiği eski belediye çalışanı A.Ö. Aras’a önce sözlü olarak sataştı. Daha sonra fiziksel saldırıya kalkışan A.Ö.’ye, Başkan Aras’ın şoförü ve özel koruması müdahale etti. Olay, Ahmet Aras’ın şikayeti üzerine karakolda sonuçlandı. Saldırıda bulunan şahıs, dün gece gözaltına alındı daha sonra serbest bırakıldı.

Aras, konu ile ilgili olarak bugün sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;

“Bu arada bugün, bir sözde haber sitesinde SKANDAL !! başlığıyla yayınlanan ve “bilgisi edinildi, öğrenildi, iddia edildi” gibi muğlak cümleler eşliğinde hakkımda ortaya atılan “Aşırı alkollüyken kavga ettiğim ve karakolluk olduğum” iddiası, dün akşam Marina Yat Klüp’te misafirlerimle yemek yediğim sırada, BİTEZ LİMAN SORUMLUSU OLARAK GÖREV YAPARKEN, LİMANA TEKNE BAĞLAMAK İSTEYENLERDEN RÜŞVET ALDIĞİ YÖNÜNDEKI ŞİKAYETLER NEDENİYLE DİSİPLİN KURULUMUZA SEVK EDİLEN VE KURUL KARARIYLA GÖREVİNE SON VERİLEN bir şahsın; beni ve misafirlerimi önce sözlü, ardından fiziki tacize kalkışması ve bu tacize görevliler tarafından anında müdahale edilerek şahsın gözaltına alınması durumundan ibarettir.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL