Spor

Son Gülen Bodrumspor Oldu

Bodrumspor, ilk devrenin son maçında; deplasmanda karşılaştığı Göztepe’yi 1-0’lık skorla geçti. Maçın tek golünü 6. dakikada Erdem Çetinkaya kaydetti. Bu skorla Bodrumspor puanını 32’ye yükselterek, ligin ilk devresini Eyüpspor ile..

Son Gülen Bodrumspor Oldu

Bodrumspor, ilk devrenin son maçında; deplasmanda karşılaştığı Göztepe’yi 1-0’lık skorla geçti. Maçın tek golünü 6. dakikada Erdem Çetinkaya kaydetti. Bu skorla Bodrumspor puanını 32’ye yükselterek, ligin ilk devresini Eyüpspor ile Samsunspor ardından 3. sırada ve yüksek moralle kapamış oldu. Göztepe ise 24 puanda kaldı. Maçta Bodrumspor’dan Onur Akbay; Göztepe’den Arda Özçimen, Atınç Nukan sarı kart gören oyuncular oldu. Ligin ilk devresinin 19. hafta maçında mücadele daha çok orta sahada gerçekleşti. Erken golü bulan Bodrumspor ayakta kalan ve gülen taraf oldu. İlk devrenin son perdesini 3 puanla kapatan Bodrumspor taraftarları galibiyeti büyük bir coşkuyla kutladılar. Bodrumspor 2. devrenin ilk maçında (20 Hafta) Malatyaspor deplasmanına gidecek.

TEKNİK DİREKTÖR TAŞDEMİR: “SAVAŞMAYA DEVAM.”

Maç sonrası Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Göztepe’nin çıkışta olduğunu ifade ederek, “Zor bir karşılaşma bekliyordu bizi. Oyunun başında golü bulduk. Daha sonra gol pozisyonları da bulduk ama değerlendiremedik. Rakibimiz son dakikalarda üstün oynamasına rağmen maçı kazandık” görüşlerine yer verirken, elinde yeterli oyuncuların olmadığından yakınarak; “Bunun için sevinçliyim. İlk yarının son maçları sıkıntılı oluyor genelde. Sezon başından beri iyi götürdüğümüz ligi iyi yerde tamamlamak istedik. Skoru koruma odaklı hareket ettik. Fazla hamle yapma şansımız yoktu. 2 oyuncu değişikliği ile maçı bitirdik” dedi. Sezon başlarken hedeflerinin ligde tutunmak olduğunu söyleyen Taşdemir, “Ligi ilk 10’da bitirebilirsek kendimizi başarılı sayacağız. Devre arası kampını iyi geçirmeye çalışıp aramıza doğru isimler katmak istiyoruz. Bizler her maç terimizin son damlasına kadar savaşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Haber: Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL