Bodrum

Bodrum Esnafına Yeni Hizmet Binası

Bodrum’un Konacık Mahallesi’ne Bodrumlu esnafların kullanımı için yeni eğitim ve hizmet binasının tahsisi gerçekleştirildi.Bir süre önce hükümet adına Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir’e iletilen Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile..

Bodrum Esnafına Yeni Hizmet Binası

Bodrum’un Konacık Mahallesi’ne Bodrumlu esnafların kullanımı için yeni eğitim ve hizmet binasının tahsisi gerçekleştirildi.
Bir süre önce hükümet adına Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir’e iletilen Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası adına eğitim ve hizmet binası olarak talep edilen Konacık Mahallesi’ndeki Milli Emlak Genel Müdürlüğüne ait 2 dönümlük alanın tahsisi gerçekleştirildi. Alana, törenle “Bodrum Esnaf Sarayı, Eğitim ve Hizmet Binası Arsasıdır” yazılı tabela törenle dikildi.
Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez ve Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Kablı, ortak açıklamalarında, Bodrum esnafı için en önemli aşamasının başarıyla tamamlandığını kaydetti.
Başeymez ve Kablı sözlerini şöyle sürdürdü; “TC. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odamız ve Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası adına tahsis edilip onaylanan, Yeni Eğitim ve Hizmet Binası arazisinin tabela dikimi gerçekleştirildi. Projeye vermiş olduğu destekten dolayı AK Parti Muğla Milletvekili Sayın Mehmet Yavuz Demir’e teşekkürlerimizi sunarız. Projelerimiz hazırlanmakta olup en kısa zamanda esnafımıza sunacağız. Tüm esnafımıza hayırlı olsun.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL