Spor

Bodrumspor Eski Günlerdeki Gibi

Spor Toto 1’inci Lig’de mücadele eden Bodrumspor, ligin 9’uncu haftasında deplasmanda Erzurum spor ile karşılaştı. Etkili futboluyla büyük beğeni toplayan yeşil-beyazlı ekip galibiyete ilk yarıda Samet Yalçın ve Kenan Özer’in golleriyle ulaştı. Erzurumspor..

Bodrumspor Eski Günlerdeki Gibi

Spor Toto 1’inci Lig’de mücadele eden Bodrumspor, ligin 9’uncu haftasında deplasmanda Erzurum spor ile karşılaştı. Etkili futboluyla büyük beğeni toplayan yeşil-beyazlı ekip galibiyete ilk yarıda Samet Yalçın ve Kenan Özer’in golleriyle ulaştı. Erzurumspor maçın son dakikalarına doğru Mustafa Akbaş’ın golüyle farkı 1’e indirdi. Maçın geri kalan dakikalarında da ataklarını sürdüren Bodrumspor maçtan 2-1 galip ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekibimiz maç fazlasıyla ligde 17 puanla 3. sıraya yükseldi. Öte yandan, yeşil-beyazlı ekibimiz üst üste 2. galibiyetini alırken, Erzurumspor ise 2 maçlık galibiyet serisini Bodrumspor mağlubiyetiyle sonlandırdı. Bodrumspor’un performansı adeta eski günlerini anımsattı. Son dakikaya değin, galibiyeti arayan ekibimiz taraftarlardan ve futbol otoritelerinden tam not aldı.

ZOR DEPLASMANDAN, ALTIN DEĞERİNDE 3 PUAN.

Maçın ardından değerlendirme yapan BodrumsporTeknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Son iki haftadır çıkışta olan bir takım vardı karşımızda. Tecrübeli bir takım, zor olacağını da biliyorduk zor oldu ama oyuncularımız biraz kolaya çevirdiler. Aslında ilk yarı ve ikinci yarının belli başlı bölümlerinde oyunu daha farklı koparabilirdik. Daha sonra baskı yedik. Neticesinde oyunu kazanmasını bildik. Oyuncularımı tebrik ediyorum, zor bir deplasmanda güzel bir 3 puan aldılar” dedi. Bodrumspor önümüzdeki hafta Pazar günü kendi sahasında Bandırmaspor’u konuk edecek.

Bodrum Haberi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL