Bodrum Spor

Bodrumspor ‘Yetti Gari’ Dedi

Spor Toto 1. Lig’in 8. haftasında Sakaryaspor ile kendi evinde karşılaşan ekibimiz maçı 5-0 gibi net bir skorla kazandı. Bodrumspor’un ezici üstünlüğü ile geçen müsabakada gollerimizi 19. – 26. dakikalarda..

Bodrumspor ‘Yetti Gari’ Dedi

Spor Toto 1. Lig’in 8. haftasında Sakaryaspor ile kendi evinde karşılaşan ekibimiz maçı 5-0 gibi net bir skorla kazandı.

Bodrumspor’un ezici üstünlüğü ile geçen müsabakada gollerimizi 19. – 26. dakikalarda Kenan Özer, 36. – 90+3. dakikalarda Samet Yalçın ve 58. dakikada Adis Jahoviç attı. Bodrumspor’a 3 hafta aradan sonra gelen galibiyet maçın bitiş düdüğü ile birlikte stadyumun adeta bayram yerine dönüşmesine neden oldu. Bodrum Şehir Stadyumu’nu dolduran Bodrumspor taraftarı maçta yine adeta 12. futbolcu gibiydi. 90 dakika susmayan, takımından desteğini eksik etmeyen taraftarın coşkusu dikkatlerden kaçmadı. Müsabakada Cihan Aydın’ın orta hakemliğindeki, hakem üçlüsünün başarılı ve nerede ise hatasız yönetimi de takdir topladı. Konuk ekipten Serkan ve Çağlayan sarı kart gören futbolcular olurken; Bodrumspor’dan da Jahoviç ve Süleyman sarı kart gördüler. Maç genel olarak centilmence bir atmosfer içerisinde oynandı.

“BODRUMSPOR’A MORAL VERDİK. DÖNÜYORUZ.”

Bodrumspor bu skorla 8. haftada puanını 11’den 14’e yükseltirken; lig sıralamasında da 5.’likten, (maç fazlası ile Keçiörengücü’nün ardından) 2.’liğe yükseldi. Maç sonrası Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya: “Bu farklı galibiyeti çok hak etmiştik. Futbolcularımız adeta yürekleri ile oynadılar. Asla skorun üzerine yatmayı düşünmediler. Son saniyeye değin, golü atmaya dönük oynadılar. Seyircimiz muhteşemdi. Destekleri karşılıksız kalmadığı için, oldukça mutluyuz. Önümüzdeki süreçlere bakacağız. Şimdiden önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız Erzurumspor maçına endekslendik. Galibiyetimiz, hepimize hayırlı olsun” dedi. Maçı izlemeye gelen Sakaryaspor taraftarlarından Sait Yarsuvar: “Kaybedeceğimizi tahmin ediyorduk. Ama bu denli farklı olacağını sanmıyorduk. Maç devam etseydi, Bodrumspor gol atmaya devam edecek gibiydi sahada ki atmosfer. Bodrumspor’u tebrik ediyorum. Bizlere gösterdikleri ev sahipliği için, ayrıca teşekkür ediyorum. Bodrumspor’a moral verdik. Dönüyoruz” görüşlerine yer verdi.

Haber: Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL