Spor

4. HAFTADA; DÖRT DÖRTLÜK BODRUMSPOR

Bugün kendi evinde Eyüp Spor’u ağırlayan Bodrumspor 3 puanı, 3 golle almasını bildi. Bodrumspor’un gollerini ilk yarıda Üzeyir Ergün (Dakika 31-penaltı) ve Recep Aydın kaydederken; skoru tayin eden 3. Golü..

4. HAFTADA; DÖRT DÖRTLÜK BODRUMSPOR

Bugün kendi evinde Eyüp Spor’u ağırlayan Bodrumspor 3 puanı, 3 golle almasını bildi. Bodrumspor’un gollerini ilk yarıda Üzeyir Ergün (Dakika 31-penaltı) ve Recep Aydın kaydederken; skoru tayin eden 3. Golü ise maçın son dakikasında Adis Jahoviç penaltıdan attı. Maçın 86. Dakikasında Murat Uçar, 90+2. dakikasında ise Abdullah Öztürk,Eyüpspor’dan kırmızı kart görerek; takımlarını 9 kişi bırakan isimler oldular. Yine konuk ekipten İbrahim Akdağ, Harun Tekin; Bodrumspor’dan ise Cenk Şen, Kenan Özer sarı kart gören isimler oldular. Bu skorla puanını 10’a çıkaran Bodrumspor  4. haftada da liderliğini sürdürdü. Böylelikle ekibimiz 2. Sırada kendisini takip eden Eyüpspor ile puan farkını 3’e çıkardı. Böylelikle Eyüpspor 4. Haftada ilk mağlubiyetini almış oldu. Bodrumspor çiçeği burnunda futbol ekibi olarak 4. haftasını yaşadığı 1. Ligde 3 galibiyet, 1 beraberlik ile takdire şayan bir performans sergiliyor. Yeşil-Beyazlı ekibimiz 7 puanlı Pendikspor ‘un ve 6’şar puanlı Bandırmaspor ve Sakaryaspor’un yarınki karşılaşmalarında puan kaybetmelerini bekleyecek. Ekibimiz önümüzdeki hafta İzmir’de, Altay’ın konuğu olacak.

DİNÇER ÖZKESKİN: “BODRUMSPOR 1. LİG’E RENK KATTI.”

Maç sonrası Bodrumspor eski yöneticilerinden ve Altınordu futbol takımı efsanevi futbolcularından Dinçer Özkeskin; “Takımımızın performansı ve lig konsantrasyonu oldukça yüksek. Sıcak havaya karşın taraftar ilgisi muhteşem. Taraftar her maçta adeta 12. adam. En büyük avantajımız geçen seneki kadronun iskelet olarak korunmuş olması. Bu hem oturmuş bir sistemi beraberinde getiriken birbirini tanıyan futbolcular arasında uyum sorununu da ortadan kaldırıyor. 1. Lig’in en yenisi olmamıza karşın, adeta yıllardır burada mücadele ediyormuş gibi bir görüntü veriyoruz. Buda lige Bodrum açısından bir renk katmaktadır” görüşlerine yer verdi. Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir; maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, maça düşündükleri gibi iyi başladıklarını, özellikle ilk yarıda üstün bir oyun ortaya koyduklarını dile getirdi. İlk yarıda maçı koparttıklarını, ikinci yarıda da sonucu garanti altına almak için, futbol oynadıklarını belirten Taşdemir;”Bugün başından sonuna kadar emek veren, mücadele eden, özellikle taktiksel disipline bağlı kalan bütün oyuncularımı kutluyorum. Çok güzel bir oyun oynadılar. Hak ettikleri 3 puanı da aldılar. Bize de keyifli güzel bir maç izlettiler” ifadelerini kullandı.

Haber:AyhanKarahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL