Bodrum Editör'ün Seçimi

Kraken Yachts Bodrum’da Tersane Açtı

Lüks mavi su yat üreticisi Kraken Yachts, Bodrum’da resmi olarak yeni bir yat üretim tesisi açtı. Bu hamle, artan talep ve satışları karşılamaya ilişkin bir genişleme planının ilk aşaması olarak..

Kraken Yachts Bodrum’da Tersane Açtı

Lüks mavi su yat üreticisi Kraken Yachts, Bodrum’da resmi olarak yeni bir yat üretim tesisi açtı. Bu hamle, artan talep ve satışları karşılamaya ilişkin bir genişleme planının ilk aşaması olarak kaydediliyor.

Yat üretim tesisi açılışına Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları İlknur Ülküm Seferoğlu ve İbrahim Akbaş katıldı.

Kraken Yönetim Kurulu Başkanı Dick Beaumont, “Osmanlılardan öncesine uzanan zengin bir tekne yapım endüstrisinin kalbinde yer alan Bodrum’da olmaktan gurur duyuyoruz. Yerel sektöre yeni bir soluk getirmekten ve yerel işgücüne yeni fırsatlar sunmaktan heyecan duyuyoruz. Yelken açısından bakıldığında, Bodrum ve çevresindeki sahil şeridi, test yelken sürüşleri yapmak için harika bir seyir alanı ve müşterilerimizin yelken maceralarına başlamaları için mükemmel bir nokta.’

Bu hamle, esas olarak, 2025’in sonuna kadar olan üretimin satılmasından ve ilk Kraken 58’de başlayan üretim ile Kraken 50 satışlarındaki çarpıcı bir artıştan kaynaklanıyor. Dick Beaumont, “Kraken, lider bir mavi su yat markası olarak yerini sağlamlaştırdı. Üretime, tavizsiz bir güvenlik anlayışı ve bugün endüstride neredeyse tamamen kaybolmuş olan okyanus yelkenciliği için gerekli olan temel tasarım özelliklerinin gerekliliği ile start verdim. Satışlardaki artış ve müşterilerimizden ve genel olarak endüstriden gelen geri bildirimler, okyanusta seyreden sağlam bir yat ihtiyacının hala çok canlı olduğunu gösteriyor.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL