Bodrum Gündem Muğla

GESİFED Marmaris’te Toplandı

Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) tarafından Marmaris’te gerçekleştirilen aylık yönetim kurulu toplantısında, bölgemiz ve de ülke gündemine dair önemli meseleler ele alındı. Toplantının öncelikli gündemi, Bodrum Sanayici..

GESİFED Marmaris’te Toplandı

Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) tarafından Marmaris’te gerçekleştirilen aylık yönetim kurulu toplantısında, bölgemiz ve de ülke gündemine dair önemli meseleler ele alındı.

Toplantının öncelikli gündemi, Bodrum Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (BESİAD) ve federasyonun ev sahipliğinde, önümüzdeki Ekim ayı sonuna doğru, ülkemizin önemli şirketlerinin ve iş insanlarının ayrıca da iş yaşamı ve ekonomik konularda görüşlerini paylaşacak olan uzman isimlerin de dahil olacağı, geniş katılımlı bir iş zirvesi oldu. Zirvenin fikri alt yapısının oluşturulduğu, önümüzdeki günlerde zirve hazırlıklarını yürütmek üzere bir çalışma grubunun toplanmasına karar verildiği bildirildi.

Toplantıda, GESİFED yönetim kurulu üyesi olan psikolog Şebnem Dal Üzülmez; psikoloji biliminin ilkeleri çerçevesinde, modern yaşamın karmaşası ve özellikle de iş yaşamının yoğunluğu içerisinde bulunan bireylerin, stres ve kaygıya kapılma nedenlerini ve bu sorunlarla nasıl baş edilebileceğini bilimsel verilerle anlattı.

Üye derneklerinden Denizli Soroptimist Derneği ile Karşıyaka Soroptimist Derneğinin ortaklaşa düzenlemeyi planladıkları; ‘Buldan’da Sanat Var’ adlı kültür sanat festivalinin hazırlık çalışmaları hakkında bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda, küresel ve makro ekonomiye dair üye görüşleri de paylaşıldı.



YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL