Gündem Magazin

Evcen’e Mekanı Terk Ettirdiler!

Kendisi gibi oyuncu olan eşi Burak Özçivit ve iki yaşındaki oğulları Karan ile Bodrum’da denizin ve güneşin tadını doyasıyla çıkaran Fahriye Evcen, önceki gün kahvaltı için gitikleri mekanda neşesini bir..

Evcen’e Mekanı Terk Ettirdiler!

Kendisi gibi oyuncu olan eşi Burak Özçivit ve iki yaşındaki oğulları Karan ile Bodrum’da denizin ve güneşin tadını doyasıyla çıkaran Fahriye Evcen, önceki gün kahvaltı için gitikleri mekanda neşesini bir hayli kaçıran bir olay yaşadı. Çok sinirlenen Evcen, çareyi mekanı terk etmekte buldu. İşte detaylar…
Posta gazetesinde yer alan habere göre; kahvaltı için karaya çıkıp, bir mekana giden Özçivit Ailesi’nin neşesi yerindeydi. Ta ki, kediyle oynayan Karan’ın müşterilerden birinin masasına çarpmasına kadar! Bu duruma sinirlenen müşteri, Karan’a “Yavaş ol biraz, bu ne ya!” diye bağırdı.

“O DAHA BİR ÇOCUK”

Fahriye Evcen, “Yaptığınız çok ayıp, o daha bir çocuk” sözleriyle tepkisini gösterdi. Müşteri ise “Ne yapayım çocuksa!” karşılığını verdi. Ünlü çift, Karan’ı da alıp, mekanı terk etti. Güzel oyuncunun zor sakinleştiği öğrenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL