Gündem Kültür - Sanat

Bodrum’da Nerede Hangi Sergi Var?

Bodrum’da, pandemi yıllarında özlediğimiz sanat hareketliliği yeniden başladı. İstanbul sergileri Temmuz ve Ağustos aylarında Bodrum’un farklı galeri ve mekanlarında sanatseverlerle buluşacak. İşte o Bodrum etkinliklerinden bazıları; takviminize eklemeden önce şöyle..

Bodrum’da Nerede Hangi Sergi Var?

Bodrum’da, pandemi yıllarında özlediğimiz sanat hareketliliği yeniden başladı. İstanbul sergileri Temmuz ve Ağustos aylarında Bodrum’un farklı galeri ve mekanlarında sanatseverlerle buluşacak.

İşte o Bodrum etkinliklerinden bazıları; takviminize eklemeden önce şöyle bir göz atın;

Bu yazın en heyecanlı olayı Pilevneli Gallery’nin Bodrum çıkarması! Yalıkavak’taki 6.5 dönümlük arazide açılan Pilevneli Yalıkavak’ta, farklı sanatçıların heykelleri sergileniyor. 15 Eylül’e kadar, pazartesi günleri hariç gezmek isteyen herkese açık ve ücretsiz. Zaaf isimli restoranı ve özgün ürünlerin satıldığı mağazayı da görün.

Bodrum’un en sanat dolu mekanı Zai’de; Anna Laudel sanat galerisine ait eserler sergileniyor. Fırat Neziroğlu’nun ‘İçimdeki Deniz’ başlıklı sergisini özellikle kaçırmayın.

Cumartesi günü açılan Momo Bodrum’daki duvar resmi göz alıcı. Ali Atmaca ve Ayşen Karakaya’nın içlerinden gelen desenlerle yaptığı 12 metrelik duvar deseni görülmeli.

İstanbul’74’ün sanat ve tasarım sergisi ‘İnsan ve Doğa Arasında’ Bodrum Maçakızı’nda ziyarete açıldı. Sergi, bölgenin antik ve kültürel dokusuyla harmanlanmış eserleri bir araya getiriyor.

Sevil Dolmacı Art Gallery, Bodrum’un en güzel koylarından Demirbükü’ndeki Mesa Bodrum’da bir açık hava heykel parkı açtı. Ünlü heykeltıraşların eğlenceli heykelleri, Alice Harikalar Diyarı konseptiyle hazırlandı. 1 Eylül tarihine kadar görülebilir.

‘Gallery Art Port’, ünlü ressam Alea Pınar Du Pre’nin ‘Watermelon Sugar High’ isimli kişisel sergisiyle Bodrum Kumbahçe’de kapılarını açtı.

10 Temmuz’da Bodrum Loft’ta Alman merkezli König Galeri işbirliği ile ‘Harmony’ isimli sergi açılacak. Ünlü sanatçıların eserleri Loft’un farklı köşelerinde sergilenecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL