Kültür - Sanat

Dibeklihan’da Sanat Buluşmaları

Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü, Bodrum’un sanat buluşmalarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Turizm kenti Bodrum’un en konsept sergi mekanlarından biri olan Dibeklihan, Tarık Akan Kültür ve Sanat Sezonunda nitelikli..

Dibeklihan’da Sanat Buluşmaları

Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü, Bodrum’un sanat buluşmalarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Turizm kenti Bodrum’un en konsept sergi mekanlarından biri olan Dibeklihan, Tarık Akan Kültür ve Sanat Sezonunda nitelikli sergilerle gündeme gelmeye devam ediyor. Kültür köyü, bu hafta sonu iki sergiye birden ev sahipliği yapacak.

Orhan Kemal Meydanı’nda resim, seramik ve porselen alanındaki eserleri bir araya getirecek olan iki farklı serginin açılışı 21 Mayıs cumartesi günü saat 19.00’da gerçekleştirilecek. Sergilerden biri Zehra Sargın’a ait, diğeri ise Nurdan Bozkurt ve İpek Atay’ın ‘Sessizliğin Müziği’ adını verdikleri seramik ve porselen sergisi.

Dibeklihan’daki bir diğer sergi ise TED Bodrum Koleji Anaokulu sergisi olacak. “Bugünün Çocukları Yarının Sanatçıları” temalı bu serginin açılışı ise 24 Mayıs Salı günü yapılacak. Sergi, 5 Haziran tarihine kadar açık kalacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL