Bodrum

Bodrum’daki İnşaatlara Pandemi Uzatması!

Muğla Valiliği, 15 Mayıs tarihinde başlaması gereken turizm bölgelerindeki inşaat faaliyetleri kısıtlamasını pandemi nedeniyle 17 Haziran’a erteledi. Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Zekeriya Bingöl imzası ile Muğla Valiliği’ne..

Bodrum’daki İnşaatlara Pandemi Uzatması!

Muğla Valiliği, 15 Mayıs tarihinde başlaması gereken turizm bölgelerindeki inşaat faaliyetleri kısıtlamasını pandemi nedeniyle 17 Haziran’a erteledi.

Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Zekeriya Bingöl imzası ile Muğla Valiliği’ne gönderilen süre uzatma talebinde şu ifadeler yer aldı:
“Ülkemiz turizminin sürdürülebilir niteliğe kavuşturulması ve marka haline getirilip kalıcı niteliğe sahip olmasının sağlanması amacıyla turistik yörelerde sürdürülen inşaatlara, Kültür ve Turizm Bakanlığınca hazırlanan 2015/3 İnşaat Faaliyetleri Genelgesi kapsamında 15 Mayıs/15 Ekim tarihleri arasında kısıtlama getirilmişti.
Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkileyen covid-19 salgını nedeniyle ilimiz kapsamında yarım kalan inşaatların tamamlanabilmesi amacıyla turistik yörelerde sürdürülen inşaat faaliyetleri kısıtlaması uygulamasının 17 Haziran 2022 tarihinden itibaren başlatılması hususunu, olurlarınıza arz ederim. “

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL