Spor

Bodrumspor Yerini Korudu

2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrumspor 36. Haftada kendi sahasındaki İnegölspor maçına 2. Sırada çıkmıştı. Normal süre 90 dakika sonunda da 5 dakika uzatılan maçtan gol sesi çıkmadı. 0-0 biten..

Bodrumspor Yerini Korudu

2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrumspor 36. Haftada kendi sahasındaki İnegölspor maçına 2. Sırada çıkmıştı. Normal süre 90 dakika sonunda da 5 dakika uzatılan maçtan gol sesi çıkmadı. 0-0 biten maç sonrasında her iki takımda 1’er puanı paylaşmış oldu. Böylelikle Bodrumspor son 3 haftalık galibiyet serisine son vererek sahadan buruk ayrılan taraf oldu. Bodrumspor’u hemen gerisinden takip eden 1461 Trabzonspor, Van deplasmanında aldığı galibiyetle 3 puan kazanmasına rağmen, Bodrumspor’u yakalayamadı. 3. Sırada kaldı. Ligin bitimine 2 hafta kala kırmızı grupta Sakaryaspor lig birinciliğini ve önümüzdeki sezon 1. Ligde mücadele edeceğini matematiksel olarak da ilan etmiş oldu.

BODRUMSPOR’DAN GAZETEMİZE TEŞEKKÜR.

Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya gazetemize verdiği demeçte. “taraftarlarımızı 3 puana alıştırdık. Bu anlamda kazansak iyiydi. Ancak bilineceği üzere Play Of bizim için garanti. 1. Lig iddiamız oldukça güçlü bir şekilde sürmektedir. Grupta 2.liğimizi korumamızda tesellimizidir. Her ne kadar play of garanti de olsa ligin bitimine 2 hafta kala taraftarlarımızın desteğini devam ettireceğini umuyoruz. Çünkü Bodrumspor taraftarı her maçımızda sahadaki 12. futbolcumuzdur. Son 2 haftaya da eksik çıkmak istemeyiz. Bodrum Haberi Gazetesi’ne de bizlere verdiği destek için, kulübüm adına teşekkür ediyorum. Yerel gazete ve yerel futbol takımı, yerel bir bütünlüktür” görüşlerine yer verdi.

Haber: Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL