Gündem Muğla

Akbelen’in Gönüllü Avukatına Ödül

Mimarlar Odası 2022 Yılı Oktay Ekinci Basın Ödülleri ve Çevreye Katkı Özel Ödülleri Sahiplerini BulduSağlıklı ve nitelikli yaşam çevrelerinin geliştirilmesi ve desteklenmesi, kentlerin, doğanın, tarihsel ve kültürel değerlerin korunması mücadelesinin..

Akbelen’in Gönüllü Avukatına Ödül

Mimarlar Odası 2022 Yılı Oktay Ekinci Basın Ödülleri ve Çevreye Katkı Özel Ödülleri Sahiplerini Buldu
Sağlıklı ve nitelikli yaşam çevrelerinin geliştirilmesi ve desteklenmesi, kentlerin, doğanın, tarihsel ve kültürel değerlerin korunması mücadelesinin büyük önem taşıdığı günümüzde, basın alanında toplumsal ve kültürel sorunlara duyarlı, bu alanlarda farkındalıkların artırılmasına öncülük eden gazetecilere 2012 yılından bu yana verilen “Mimarlar Odası Basın Ödülü” bu yıl Gazeteci Merdan Yanardağ’a verildi.

“Mimarlar Odası Çevreye Katkı Özel Ödülü” ise Muğla İkizköy’de Akbelen ormanları için direnen köylülerin gönüllü avukatlığını yapan İsmail Hakkı Atal’a teslim edildi. Yatağan Yeşil Yaşam Derneği Başkanı Kazım Erol ve Duvar Gazetesi yazarı Hazal Ocak da Merkez Yönetim Kurulu tarafından “Mimarlar Odası 2022 Çevreye Katkı Ödülü”ne layık bulundu.


YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL