Bodrum Gündem Manşet

Bodrum’daki Otele Nasıl Çöktüler!

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in siyaseti allak bullak eden video kayıtlarında Bodrum’un adı oldukça sık geçiyor. Peker’in iddialardan biri de kısa süre önce el değiştiren Paramount Otel ile ilgiliydi. Sedat..

Bodrum’daki Otele Nasıl Çöktüler!

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in siyaseti allak bullak eden video kayıtlarında Bodrum’un adı oldukça sık geçiyor. Peker’in iddialardan biri de kısa süre önce el değiştiren Paramount Otel ile ilgiliydi.

Sedat Peker’in, bazı gazeteciler ve firari iş adamı Sezgin Baran Korkmaz ile ilgili iddialarıyla gündeme gelen Paramount Hotel’in ilk sahibi ortaya çıktı. Amerika’da yaşayan bir Türk olan Yasemin Victoria Uras’a göre otellerine bedelsiz olarak “çökmek” üzere kendilerine büyük ve uluslararası bir tezgah kuruldu!

Atilla Uras’ın kızı Yasemin Uras, bu konu ile ilgili olarak, Youtube’da gazetecilik yapan Cüneyt Özdemir’e konuştu. Yasemin Uras, otellerinin nasıl elden ele geçtiğiyle ilgili çok ilginç iddialarda bulundu. Botır Rakhimov’un Bodrum Paramount Otel’in üzerine çöktüğünü iddia eden Uras, babasının ölümündeki şüpheleri, hisselerin nasıl çalındığını, Turan Avcı’nın oteli hiç satın almadığını, Sedat Peker’in görünülü görüşmesini yayınladığı Lazoil’in patronu Cihan Ekşioğlu’nun Atilla Uras’ın öldüğü gün otele devletin tankıyla girdiğini, Rakhimov’un Sezgin Baran Korkmaz’a olan borcunu ve şu andaki sahibinin de belli olmadığını da iddia etti. İşte o yayın:

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL