Bodrum Editör'ün Seçimi Gündem

Peker’in Son Videosunda Bodrum Detayı!

Organize suç örgütü liderliğinden mahkumiyeti bulunan Sedat Peker, Türkiye’de son dönemin siyaset, derin devlet, mafya ilişkisine dair skandal iddialarda bulunduğu videoların yedincisini yayınladı. Peker, bu videosunda bir kez daha Bodrum’dan..

Peker’in Son Videosunda Bodrum Detayı!

Organize suç örgütü liderliğinden mahkumiyeti bulunan Sedat Peker, Türkiye’de son dönemin siyaset, derin devlet, mafya ilişkisine dair skandal iddialarda bulunduğu videoların yedincisini yayınladı. Peker, bu videosunda bir kez daha Bodrum’dan söz etti. Daha önce Yalıkavak’taki marina ile ilgili çarpıcı iddialarıyla gündeme gelen Peker, bu kez “Bodrum’da Belediye…” diyerek söze başladı, ancak devamını getirmedi!

Uyuşturucu işi yapan iş insanları ile Mehmet Ağar’ın akçeli ilişkilerinden söz eden Peker;
“Adam tüm geçmişi temizlemek için Milli Güvenlik Konseyine bir sunum yaptı. O zaman Tansu Hanım onu ikna etti, sonra milli güvenlik konseyine devletler kendi gelecekler için bu tip eylemler yapabilir şeklinde bir sözlü karar
çıkarttırıp sonra başladılar hepsini öldürmeye. Vallahi vatan millet için yapmadı. Kendi geçmişini temizlemek için. Vallahi Fetö’den daha tehlikeli.” ifadelerini kullandı. Peker, Uğur Mumcu cinayeti ile ilgili iddialarını sıralarken, Bodrum’dan da söz etti ancak sözlerini yarım bıraktı. Peker 7’nci videosunun 1.12.08’inci dakikasında;

“Ne oldu derin? İndin mi derinlere? Bir tane Bodrum’da Belediye B… Derin PKK da var! Sakın unutmayın. Bir gün bunu uzun uzun anlatacağım.” diye konuştu. Sosyal medyada, Sedat Peker’in bu sözleriyle kimi ya da kimleri kastettiği yönünde yorumlar yapılırken, ilerleyen günlerde çekeceği yeni video kayıtlarında bu konuya ayrıntılı olarak yer verip vermeyeceği de merak konusu oldu.

SOSYAL MEDYADA YİNE GÜNDEM YARATTI!

90’larda Mehmet Ağar ve Korkut Eken ile birlikte çalıştığını söyleyen Peker, gazeteci Kutlu Adalı’nın öldürülmesinin ilk kendisinden istendiği, Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım’ın kokain işinde olduğu, Uğur Mumcu cinayetinin arkasında ise Mehmet Ağar’ın bulunduğu gibi gündeme bomba gibi düşen iddialarda da bulundu.

Peker’in videosu ardından sosyal medyada birçok isim bu iddiaları konuşmaya başladı. Twitter’da en çok konuşulanlar listesinde Peker’in gündeme getirdiği isimler ve iddialar Türkiye gündemine girdi.

Sedat Peker’in Uğur Mumcu’nun katledilişi ile ilgili iddiaları ise yenilir yutulur cinsten değildi! İşte Peker’in videosundaki o sözler:

“Uğur Mumcu. Görüşüne katılırsınız, katılmazsınız. Bence şehittir. Namuslu, şerefli adamdı. Her şeyden önce dürüst adamdı. Neden öldürüldü? Öldürüldüğü zaman yazdığı yazılara bakın. Terörden beslenen terör lordları. Bunun üzerine çalıştı. Terör bölgelerinde uyuşturucu satışları, silah ticareti hep var. Uğur Mumcu şehit ediliyor. Yanına ilk gelen kim? Katiller önce gelir. Mehmet Ağar. Ve eşine diyor ki, ‘Ben buradan bir tuğla çekersem devlet aşağı çöker.’ bu meşhur sözüdür.”

İşte o video:

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL