Bodrum Türkiye

Mafya Atışmasında Bir Garip Bodrum Masalı!

Bir yılı aşkın süre önce yurtdışına kaçan mafya lideri Sedat Peker, kendisini tasfiye eden operasyonu yönetmekle suçladığı Mehmet Ağar’ı hedef alan videolarıyla “Türkiye 90’lı yıllara döndü” yorumlarına neden olmaya devam..

Mafya Atışmasında Bir Garip Bodrum Masalı!

Bir yılı aşkın süre önce yurtdışına kaçan mafya lideri Sedat Peker, kendisini tasfiye eden operasyonu yönetmekle suçladığı Mehmet Ağar’ı hedef alan videolarıyla “Türkiye 90’lı yıllara döndü” yorumlarına neden olmaya devam ediyor. Peker’in hedefinde Mehmet Ağar var. Peker, Mehmet Ağar ile Pelikan grubunu, Yalıkavak Marina’nın sahibi Azerbaycanlı iş insanı Mübariz Mansimov’a kumpas kurmakla suçlayınca, bu senaryonun içine Bodrum da dahil oldu!
Mafya liderinin sözleri ve iddiaları yenilir yutulur cinsten değil.

Mübariz Mansimov’un sahibi olduğu Bodrum Yalıkavak Turizm ve Yat Limanı Yatırımları’nın satışı tartışma yaratmıştı.

Mansimov, marinadaki hisselerinin bir bölümünü, 2016 yılında satmıştı. Aradan bir yıl geçtikten sonra Gurbanoğlu, otel ve marinanın değerinin altında hatalı biçimde devrinin gerçekleştirildiği iddiasıyla Palmarina Holding ve RSR Holding’e dava açmıştı. İddialara göre, hisseleri satın alan isimler SOCAR’la bağlantılıydı.

Mansimov açtığı davada söz konusu devir bedelinin hatalı bir biçimde belirlendiğini iddia etmişti.

Bodrum Yalıkavak Turizm ve Yat Limanı Yatırımları’na 2014 yılında eski içişleri bakanı Mehmet Ağar’ın oğlu AKP’li vekil Zülfü Tolga Ağar şube müdürü olarak atanmıştı.

Palmali’nin sahibi olan Mübariz Mansimov geçen sene tutuklanırken Bodrum Yalıkavak Turizm ve Yat Limanı Yatırımları’nın Yönetim Kurulu Başkanlığı koltuğuna Mehmet Ağar oturmuştu.

Azerbaycanlı iş adamı Mübariz Mansimov Gurbanoğlu, FETÖ kapsamında “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan 7 yıl 6 aydan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmıştı. Mansimov, “Hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte, örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek” suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL