Bodrum Editör'ün Seçimi

Yalıkavakspor’a Moral Ziyareti

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, teknik ekip ve oyuncuların koronavirüse yakalanması nedeniyle namağlup ilerlediği EHF Avrupa Kupası’ndan elenen Yalıkavakspor’u ziyaret etti. Bu sezon büyük bir çıkış yakalayarak Hentbol Kadınlar Süper..

Yalıkavakspor’a Moral Ziyareti

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, teknik ekip ve oyuncuların koronavirüse yakalanması nedeniyle namağlup ilerlediği EHF Avrupa Kupası’ndan elenen Yalıkavakspor’u ziyaret etti.

Bu sezon büyük bir çıkış yakalayarak Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 19, EHF Avrupa Kupası’nda 5, Türkiye Kupası’nda da 3 galibiyet ile namağlup yoluna devam eden Yalıkavakspor Kadın Hentbol Takımı, EHF Avrupa Kupası Yarı Final maçı öncesi 3 oyuncusu dışında tüm oyuncuların koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle kupaya veda etmişti.

İlçede büyük üzüntü yaratan olay sonrası tedavileri tamamlanan ve herhangi bir sağlık problemi bulunmayan Yalıkavakspor Kadın Hentbol Takımı, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde kalan maçlar için hazırlıklarına başladı. Yalıkavak Türkan Saylan Spor Kompleksi’nde lig ve kupa hazırlıklarını sürdüren Yalıkavakspor Kadın Hentbol Takımı’nı antrenman sonrası ziyaret eden Başkan Aras, geçmiş olsun dileklerini ileterek kalan maçlar için başarılar diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL