Bodrum

Bodrum Güçbirliği’nden Adaylara Soru!

Bodrum Güçbirliği Derneği’nden 31 Mart 2024’de yapılacak yerel seçimler öncesi, Bodrum belediye başkan adayı çıkaracak siyasi partilere bir çağrı geldi Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan, Bodrum belediye başkan adaylığı..

Bodrum Güçbirliği’nden Adaylara Soru!

Bodrum Güçbirliği Derneği’nden 31 Mart 2024’de yapılacak yerel seçimler öncesi, Bodrum belediye başkan adayı çıkaracak siyasi partilere bir çağrı geldi

Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan, Bodrum belediye başkan adaylığı için aday adayı başvurusunda bulunan isimlere “Bugüne dek hangi sorunu çözdünüz, kent için ne yaptınız” diye sordu.

Serdar Kayhan’ın açıklaması şöyle;

BODRUM İÇİN TÜM SİYASİ PARTİLERE ÇAĞRIMIZDIR!

Bağışıklığı zayıf düşünce, insanın içindeki fırsatçı virüsleri ortaya çıkarır!

Aslında bunlar hep içimizdedir ama fırsat kollarlar. Zaten senle yaşar, senle var olur, senden beslenir. Lakin; en ufak bir zafiyetinde sen anlayamadan seni yok etmeye çalışır,

kendi de senle yok olur ama bunu bilmez! Hep “var olacağım” sanır çünkü aklı yoktur.

Seninle yaşarken hiçbir faydası yoktur sana, kendine ya da bir başkasına da.

Hiçbir varlık göstermezler, gösteremezler de zaten.

Varlardır ama yoklardır.

Yerel seçim çalışmaları başladı. Bodrum’u yönetmek için tüm partilerde aday adayları belirlendi diyebiliriz.

Şimdiden seçilecek olan Bodrum Belediye Başkanına başarılar dileriz.

Ancak;

Siyasi parti adayları Bodrum’un sorunlarını, kenti nasıl yöneteceğini anlatıyor gayet güzel. İyi de geçen 5 yılda bu sorunlarla ilgili neler yapmışlar, hangi başarı hikayeleri mevcut, hangi sorunu çözmüşler ya da bir yerlere taşıyıp olumlu olumsuz sonuçlarını paylaşmışlar? (Yapan varsa tenzih ederiz. Ama pek fazla göremedik.)

Birisi çıkar “ben başkan olursam neler yapacağım” der birisi çıkar “ben meclis üyesi olunca neler yapacağım” der! Tamam da şimdi olanlar, görevi ve yetkisi bulunanlar neler yapmış?

Bu kente kalıcı, elle tutulur, gözle görünür ne yapmışlar, sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek için nasıl bir çabaları olmuş?

Anlatsınlar, halkı bilgilendirsinler, bilmediklerimizi öğrenelim, bilgi sahibi olalım.

Bizler Bodrum GüçBirliği Derneği, sadece yaşadığımız yere karşı sorumlu hisseden ve hiçbir beklentisi olmayan bir sivil toplum kuruluşu olarak 4 yıldır, her türlü siyasi tepkiyi almamıza rağmen, yollarımız bozuk, çamur çukur içinde dedik. Kanalizasyonumuz yok, denize lağım akıyor, denizlerimizi kirletmeyelim dedik. Kentin sokaklarının kaldırımı yok dedik, çocuklarımızın spor alanları tesislerimiz yok dedik. Suyumuz yok, her yer patlıyor dedik. Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanıyoruz dedik, öğrencilerimizin yurt sorunu var dedik, memurlarımız geçinemiyor fahiş kira sorunu var, acil lojman yapılması lazım dedik. En pahalı emlak vergisini ödetiyorsunuz dedik. Turizm kentiyiz, turizm 2 aya indi, esnafımız zor durumda dedik. Tüm bu sorunları sorumluluk bilinci ile dile getirdik, farkındalık yarattık, çözüm önerileri dile getirdik.

Şimdi de diyoruz ki; Kim seçilirse seçilsin, tüm bunların çözülmesi için, çözümün hem destekçisi hem de takipçisi olmaya devam edeceğiz. Bu uğurda üzerimize düşen her göreve de hazırız.

Cumhuriyetimizin 100.Yılını geride bırakma onuru yaşadığımız bu dönemde tüm siyasi parti genel merkezlerine çağrımızdır;

Ülkesini vatanını bayrağını toprağını seven liyakat esaslı, eğitimli, kenti bilim ve akıl ile yönetebilecek Bodrum Belediye Başkan adayları belirlemesidir.

Bu yolda tüm siyasi partilere ve Bodrum Belediye Başkan Aday Adaylarına başarılar diliyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL