SON DAKİKA
--:--:--

Kanser Hücresinden Betersiniz!

Kanser hücresinden de betersiniz rantçılar! Bodrum’da turizm tesisi adı altında yapılan inşaat çalışmalarıyla bölgenin en güzel koyu rantçılara kurban ediliyor. Bodrum ilçesi dört bir yandan saldırı altında. Turizm tesisleri adı altında ilçenin en güzel koyları ve ormanları yok ediliyor. Bunun son örneği Gölköy bölgesinde Demirbükü Koyu’nda yaşanıyor. MESA Mesken Sanayi A.Ş. yapılan Mesa Bodrum projesi…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Kanser Hücresinden Betersiniz!

Kanser hücresinden de betersiniz rantçılar! Bodrum’da turizm tesisi adı altında yapılan inşaat çalışmalarıyla bölgenin en güzel koyu rantçılara kurban ediliyor.

Bodrum ilçesi dört bir yandan saldırı altında. Turizm tesisleri adı altında ilçenin en güzel koyları ve ormanları yok ediliyor. Bunun son örneği Gölköy bölgesinde Demirbükü Koyu’nda yaşanıyor. MESA Mesken Sanayi A.Ş. yapılan Mesa Bodrum projesi kapsamında bölgede yapılan tahribat bölge halkının çektiği görüntülerle gün yüzüne çıktı. Ayrıca bölgedeki yıkım Google Haritalar’a da yansıdı.

Birgün’den Aycan Karadağ’ın haberine göre, eşsiz bir güzelliğe sahip yeşil ve mavi alanın buluştuğu bölge adeta betona döndü. Sosyal medyada yüzlerce kişi, proje bölgesinin öncesi ve sonrası Google Haritası fotoğrafları paylaşarak projeye tepki gösterdi.

Şirket proje için 2018 yılında düğmeye bastı. Bölgede devam eden proje kapsamında 48 villa ve 196 rezidanstan yapılması planlanıyor. Proje bedeli ise 2018 yılında Mesa Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Mert Boysanoğlu yaptığı açıklamaya göre 1 buçuk milyar TL. Boysanoğlu yaptığı açıklamada, 200 bin metrekarelik arsada yüzde 40-45’leri bulan eğim sayesinde tüm dairelerin deniz gördüğünü ve 67 bin metrekare satılabilir alan inşa edeceklerini söyledi.

Bodrum’da yapımı süren projenin çevresel etki değerlendirme (ÇED) dosyası sistemde yer almaması dikkat çekti. Öte yandan şirketin yeşil ve doğaya uyumlu diyerek pazarladığı İstanbul’da Maltepe, Çengelköy, Büyükçekmece, Beykoz, Kadıköy, Ankara ve İzmir’de proje çalışmaları bulunuyor.

35-50 MİLYON TL’YE SATIŞLAR

Proje devam ederken şirket, villa ve rezindansları satmaya ve kiralamaya başladı. Halkın kullanamadığı koyda şirket milyonlar kazanmayı hedefliyor. Bir satış sitesinde yer alan fiyatlara göre; kiralık rezidans ve villa fiyatları 275 bin TL’den başlayıp 1 milyon 750 bin TL arasında değişiyor. Satılık fiyatlar ise 35-50 milyon TL arasında fiyat biçildi.

Birgün

Yorum Yap

Benzer Haberler
Bodrum Acı Ot Festivali 2026 İçin Geri Sayım Başladı!
Bodrum Acı Ot Festivali 2026 İçin Geri Sayım Başladı!
Bodrum’un Saklı Tarihine Etkileyici Yolculuk: Kışladağ’da Doğa ve Arkeoloji Buluştu
Bodrum’un Saklı Tarihine Etkileyici Yolculuk: Kışladağ’da Doğa ve Arkeoloji Buluştu
Memorial Bodrum’da Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Başlıyor!
Memorial Bodrum’da Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Başlıyor!
Bodrum; “Kadın, Yaşam, Özgürlük” Dedi
Bodrum; “Kadın, Yaşam, Özgürlük” Dedi
Bodrum Galatasaray Taraftarları Derneği’nden Kadın Sporcular Onuruna  8 Mart Buluşması
Bodrum Galatasaray Taraftarları Derneği’nden Kadın Sporcular Onuruna 8 Mart Buluşması
Bodrum, Mavi Kadın’ı 23 Yıldır Çok Özlüyormuş.
Bodrum, Mavi Kadın’ı 23 Yıldır Çok Özlüyormuş.
Bodrum’dan Tarafsız Haber
Bodrum Haberi

Bodrum ve Muğla’dan son dakika haberleri, yerel gündem, siyaset, ekonomi, turizm ve yaşam içeriklerini tarafsız ve güncel şekilde sunan haber sitesidir.

© 2026 BodrumHaberi.com. Tüm hakları saklıdır. Sitede yer alan tüm haber, yazı, görsel ve içeriklerin telif hakları BodrumHaberi.com ve yazarlarına aittir. Kaynak gösterilmeden ve izin alınmadan kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yayımlanamaz.