Bodrum

Turgutreis Meydanına Kavuşuyor

Turgutreis Atatürk Meydan projesinde sona gelindi. Turgutreis Atatürk Meydanı projesi kapsamında, ” Çocuk parkı, Kaykay Pisti ve Peyzaj “ gibi eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar devam ederken, Meydan projesindeki iş yerlerinin inşası bitmek..

Turgutreis Meydanına Kavuşuyor

Turgutreis Atatürk Meydan projesinde sona gelindi.

Turgutreis Atatürk Meydanı projesi kapsamında, ” Çocuk parkı, Kaykay Pisti ve Peyzaj “ gibi eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar devam ederken, Meydan projesindeki iş yerlerinin inşası bitmek üzere. Önceki dönemde 16 adet dükkan bulunan alanda ” Turizm İşletmesi “ olarak değerlendirilmesi açısından iş yeri sayısı azaltılıp, daha geniş alanlı işletmeler yapılıyor. Bunun yanı sıra, Bodrum Belediyesine ait bazı hizmet birimlerini de, burada faaliyet göstereceği, edinilen bilgiler arasında. 

Alandaki işletmelerin  pergoleleri yapılırken, Emlak – İstimlak Müdürlüğünden alınan bilgiye göre;  geçici kabulden sonra ihlale sürecinin başlatılacağı, şeffaf biçimde yapılacağı açıklanan ihale şartlarının en kısa sürede kamuoyu ile paylaşılacağı öğrenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL