SON DAKİKA
--:--:--

CHP’li Derici’den Seçim Yorumu

CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici: “Korkmayan, irade ortaya koyan ve hakkını arayan herkes bu seçimin kazananı, Türk milletini hafife alan iktidar kaybedenidir!” 31 Mart yerel seçimlerinin ve CHP’nin birinci parti olarak çıkmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici; “Muğla’da daha önce 6 olan CHP’li belediye sayısının 11′ e çıktığını, sadece Muğla’da değil…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
CHP’li Derici’den Seçim Yorumu

CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici: “Korkmayan, irade ortaya koyan ve hakkını arayan herkes bu seçimin kazananı, Türk milletini hafife alan iktidar kaybedenidir!”

31 Mart yerel seçimlerinin ve CHP’nin birinci parti olarak çıkmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici; “Muğla’da daha önce 6 olan CHP’li belediye sayısının 11′ e çıktığını, sadece Muğla’da değil tüm Türkiye’de halkın iktidara, ‘artık kendini ezdirmeyeceği” yönündeki mesajını en net şekilde verdiğini” söyledi.

Ekonomi, eğitim, sağlık, adalet ve diğer pek çok konuda ülkede yaşananlardan memnun olmayan, geçinemeyen ve umudunu yitirmek üzere olan toplumun büyük bir kesiminin, gelecek konusunda ülkenin kurucu partisi olarak CHP’ye güvendiğini gösterdiğini, CHP için yüzde 25 olarak bilinen oy eşiğinin yerel seçimle birlikte aşıldığını, bu çerçevede önümüzdeki süreçte hangi kademede olursa olsun her CHP’linin bu güvene layık olmak için daha çok çalışacağını vurgulayan Öneş Derici; “iktidarın halktan kopuk olmanın ve halkı küçük görmenin mutlaka bir bedeli olduğunu sandıkta gördüğünü” söyledi.

Yerel seçimlerde oy kullanan herkese teşekkür ettiğini belirten Muğla Milletvekili, “korkmayan, irade ortaya koyan ve hakkını arayan herkes bu seçimin kazananı, Türk milletini hafife alan iktidar kaybedenidir” dedi. İktidarın bundan sonra yapacağı en büyük hatanın milletin iradesini yok saymak ve hatalarından ders çıkarmamak olacağını vurgulayan Öneş Derici, “her halükarda ışığın her zaman karanlığa galip geleceğini, aydınlık günlerin çok yakın olduğunu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti Türkiye Cumhuriyeti’ne CHP olarak her zaman sahip çıkacaklarını” belirtti.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Bodrum’dan Demokrasi Çığlığı: 31 Bin 500 İmzalı İnsan Zinciri
Bodrum’dan Demokrasi Çığlığı: 31 Bin 500 İmzalı İnsan Zinciri
CHP Muğla’da Halil Karahan Atandı, Nail Kızıl’dan ‘Hodri Meydan’ Çıkışı!
CHP Muğla’da Halil Karahan Atandı, Nail Kızıl’dan ‘Hodri Meydan’ Çıkışı!
“Bodrum Kılıçdaroğlu’na Hakkını Helal Etmiyor.”
“Bodrum Kılıçdaroğlu’na Hakkını Helal Etmiyor.”
Bodrum İlçe Protokolü ve CHP Orada, Cumhur İttifakı Nerede?
Bodrum İlçe Protokolü ve CHP Orada, Cumhur İttifakı Nerede?
CHP Bodrum Örgütü Tek Yürek Oldu: “Genel Başkanımız Özgür Özel’in Yanındayız”
CHP Bodrum Örgütü Tek Yürek Oldu: “Genel Başkanımız Özgür Özel’in Yanındayız”
Kurban Bayramı Öncesi Bodrum’da Altyapı İsyanı: Şantiye Alanına Hoş Geldiniz!
Kurban Bayramı Öncesi Bodrum’da Altyapı İsyanı: Şantiye Alanına Hoş Geldiniz!
Bodrum’dan Tarafsız Haber
Bodrum Haberi

Bodrum ve Muğla’dan son dakika haberleri, yerel gündem, siyaset, ekonomi, turizm ve yaşam içeriklerini tarafsız ve güncel şekilde sunan haber sitesidir.

© 2026 BodrumHaberi.com. Tüm hakları saklıdır. Sitede yer alan tüm haber, yazı, görsel ve içeriklerin telif hakları BodrumHaberi.com ve yazarlarına aittir. Kaynak gösterilmeden ve izin alınmadan kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yayımlanamaz.