Gündem Muğla

Başkan Aras Muğla Gazetecilerini Ziyaret Etti

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Süleyman Akbulut tarafından karşılanan Başkan Aras, basının kamuda denetim görevini yürütmesinden memnuniyet duyduklarını belirterek, Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nin..

Başkan Aras Muğla Gazetecilerini Ziyaret Etti

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Süleyman Akbulut tarafından karşılanan Başkan Aras, basının kamuda denetim görevini yürütmesinden memnuniyet duyduklarını belirterek, Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nin etkin olarak yürüttüğü çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MGC Başkanı Akbulut ise, “Muğla İli ve Cemiyetimize yönelik planladığımız ortak çalışmaları ele alarak, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğumuz Başkan Aras’a, samimi görüşleri ve nazik ziyareti için teşekkür ederim. Büyükşehir Belediyemiz ile ilimize ve mesleğimize katkı koymayı içeren ve bunun yanında kamu yararını esas alan projelerde bir arada olmayı ve desteklerini yanımızda görmeyi önemsiyoruz.” dedi.
Ziyarette; Muğla Gazeteciler Cemiyeti adına Genel Sekreter Gamze Avcı, Sayman Ferit Topaloğlu, yönetim kurulu üyeleri Batuhan Altın ve Serdal Kayhan, Disiplin Kurulu üyesi Duygu Kaplan, Cemiyet üyesi Tolga Madan ile CHP Menteşe İlçe Başkanı Nail Kızıl’da hazır bulundu.
Yönetim Kurulu Üyesi ve Sayman Ferit Topaloğlu, ziyaretin anısına Başkan Aras’a, üzerinde isminin yazılı olduğu kalem seti takdim etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL