SON DAKİKA
--:--:--

Bodrum’a Kar Geliyor! Oasis Bodrum’da Alışveriş Şenliği Başlıyor

Bodrum’un en köklü yaşam ve alışveriş merkezi Oasis Bodrum, 2025’e sayılı günler kala kentin enerjisini değiştirmeye hazırlanıyor. 20 Aralık’ta başlayacak etkinliklerde; kar şöleninden hediye pazarına, bubble show’dan çocuk atölyelerine kadar dolu dolu bir program ziyaretçileri bekliyor. Yeni yılın büyülü atmosferini Bodrum’a taşıyan Oasis Bodrum, bu yıl da gelenekselleşen yılbaşı etkinlikleriyle 7’den 70’e herkesin buluşma noktası…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Bodrum’a Kar Geliyor! Oasis Bodrum’da Alışveriş Şenliği Başlıyor

Bodrum’un en köklü yaşam ve alışveriş merkezi Oasis Bodrum, 2025’e sayılı günler kala kentin enerjisini değiştirmeye hazırlanıyor. 20 Aralık’ta başlayacak etkinliklerde; kar şöleninden hediye pazarına, bubble show’dan çocuk atölyelerine kadar dolu dolu bir program ziyaretçileri bekliyor.

Yeni yılın büyülü atmosferini Bodrum’a taşıyan Oasis Bodrum, bu yıl da gelenekselleşen yılbaşı etkinlikleriyle 7’den 70’e herkesin buluşma noktası olacak. Alışverişi eğlenceyle birleştiren festival tadındaki program, ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

Geleneksel Yılbaşı Hediye Pazarı Kapılarını Açıyor

Sevdiklerini mutlu etmek ve yeni yıl ruhunu evine taşımak isteyenler için kurulan Oasis Yılbaşı Hediye Pazarı, 20 Aralık itibarıyla ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.

Alışveriş sokağında; el emeği göz nuru tasarımlardan özgün dekoratif objelere, zarif aksesuarlardan yılbaşı temalı özel koleksiyonlara kadar pek çok farklı seçenek bir arada sunulacak. Tasarımcı markaların ve yerel üreticilerin yaratıcı ürünleri, klasik hediye anlayışının dışına çıkmak isteyenler için keyifli bir alışveriş deneyimi vaat ediyor.

Çocuklar İçin “Şeker Evi” Konsepti

Oasis Bodrum, minik misafirlerini de unutmuyor. Çocuklar için özel olarak tasarlanan “Şeker Evi” konsepti, minikleri tatlı bir dünyaya davet ediyor.

20 – 30 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan Oyuncak Atölyesi, çocukların hem eğlenip hem de öğreneceği aktivitelerle dolu. Minikler, bu atölyelerde el becerilerini geliştirirken yeni yıl heyecanını arkadaşlarıyla paylaşma fırsatı bulacak.

Bodrum’da Kar ve Köpük Şöleni

Yılbaşı programının en dikkat çeken etkinliği ise şüphesiz Kar Şöleni olacak. Bodrum’un ılıman ikliminde kar hasreti çekenler, Oasis yılbaşı ağacı altında bu coşkuyu yaşayacak.

20-31 Aralık tarihleri arasında her gün 14.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek kar yağdırma etkinliğine; mini disko ve renkli görüntülere sahne olan Bubble Show (Köpük Gösterisi) eşlik edecek.

Oasis Bodrum Yılbaşı Etkinlik Takvimi

Yeni yıl coşkusunu kaçırmamak için etkinlik takvimini not etmeyi unutmayın:

  • Oyuncak Atölyesi: 20 Aralık – 30 Aralık

  • Kar Yağdırma Etkinliği: 20 Aralık – 31 Aralık (Saat: 14.00-17.00)

  • Alışveriş Sokağı: 20 Aralık – 31 Aralık

  • Bubble Show & Mini Disko: 22 – 26 Aralık

Detaylı Bilgi İçin: Etkinlikler hakkında anlık duyurular ve detaylı bilgi için Oasis Bodrum sosyal medya hesaplarını takip edebilir veya AVM danışma birimine başvurabilirsiniz.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Muğla’da İlçe Müftüleri Geleceğin Projelerini Belirledi
Muğla’da İlçe Müftüleri Geleceğin Projelerini Belirledi
Bodrum’a Çifte Kruvaziyer Ziyareti: Scarlet Lady ve Monet İlk Kez Limana Yanaştı
Bodrum’a Çifte Kruvaziyer Ziyareti: Scarlet Lady ve Monet İlk Kez Limana Yanaştı
Bodrum’da Kaçak Moloz ve Atık Dökümüne Geçit Yok
Bodrum’da Kaçak Moloz ve Atık Dökümüne Geçit Yok
Deniz Ulaşımında Yaz Sezonu Başladı
Deniz Ulaşımında Yaz Sezonu Başladı
Bodrum’da Deprem Korkusuna Son: 3 Bin Bina Mercek Altında!
Bodrum’da Deprem Korkusuna Son: 3 Bin Bina Mercek Altında!
Muğla’da Yangın Güvenliği Denetiminden 473 Tesis Çıktı!
Muğla’da Yangın Güvenliği Denetiminden 473 Tesis Çıktı!
Bodrum’dan Tarafsız Haber
Bodrum Haberi

Bodrum ve Muğla’dan son dakika haberleri, yerel gündem, siyaset, ekonomi, turizm ve yaşam içeriklerini tarafsız ve güncel şekilde sunan haber sitesidir.

© 2026 BodrumHaberi.com. Tüm hakları saklıdır. Sitede yer alan tüm haber, yazı, görsel ve içeriklerin telif hakları BodrumHaberi.com ve yazarlarına aittir. Kaynak gösterilmeden ve izin alınmadan kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yayımlanamaz.