Muğla

Muğla’da Trafik Ekipleri İhlale Göz Açtırmadı

Türkiye’nin tatil cenneti Muğla, yoğun bir Kurban Bayramı geçirdi. Kurban Bayramı’nda yoğun trafik tedbirleri alan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri tarafından, 14-22 Haziran tarihleri arasında özel denetimler ve bilgilendirme faaliyetleri..

Muğla’da Trafik Ekipleri İhlale Göz Açtırmadı

Türkiye’nin tatil cenneti Muğla, yoğun bir Kurban Bayramı geçirdi. Kurban Bayramı’nda yoğun trafik tedbirleri alan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri tarafından, 14-22 Haziran tarihleri arasında özel denetimler ve bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirildi.

İl genelinde toplam 552 trafik personeli, 24 saat esasına göre görev yaptı. Tatil süresince 42 normal denetimin yanı sıra, terminallerde rutin otobüs kontrolleri yerine getirildi. Helikopterle şerit ihlali ve trafik yoğunluk takibi yapılırken, drone aracılığıyla da kent giriş çıkışlarında sıkı kontrol vardı.
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bayram süresince Muğla ilçelerine yolcu taşımacılığı yapan toplu taşıma araçlarını da sıkı takibe aldı. Kent güvenlik sistemi üzerinden yaya geçidi, kırmızı ışık ihlali, cep telefonu kullanımı ve emniyet kemeri ihlalleri ile ilgil idenetimler gerçekleştirildi, kurallara uymayan sürücülere ceza kesildi.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre Muğla’da 14-22 Haziran 2024 tarihleri arasında (39.759) araç ve sürücü denetlenirken (10.520) araç
sürücüsüne (22.943.961) TL para cezası uygulandı, (161) sürücü belgesine el konuldu ve
(203) araç trafikten men edildi.
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri tarafından vatandaşlarımızın dönüş yolunda
güvenli bir şekilde seyahat etmeleri için denetimlerini bayram sonrasında da devam ettirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL