Bodrum

Otelcilerden Bodrum’a ‘Yeni Liman’ Önerisi

Bodrum Otelciler Derneği, Bitez Limanı’nın büyütülmesine karşı çıktı. BODER adına bir açıklama yapan Ömer Faruk Dengiz, mevcut limanların kapasitesinin artırılması yerine, yarımadanın uygun bir yerine yeni bir liman yapılabileceğini belirterek,..

Otelcilerden Bodrum’a ‘Yeni Liman’ Önerisi

Bodrum Otelciler Derneği, Bitez Limanı’nın büyütülmesine karşı çıktı. BODER adına bir açıklama yapan Ömer Faruk Dengiz, mevcut limanların kapasitesinin artırılması yerine, yarımadanın uygun bir yerine yeni bir liman yapılabileceğini belirterek, konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Bitez limanının büyütülmesine tepki amaçlı yapılan açıklama Avukat Gizem Ulaş Efe tarafından okundu.
Av. Gizem Ulaş Efe’nin okuduğu basın açıklamasında şunları dile getirildi; Zaten ekonomik krizlerle boğuşan, sadece yaz sezonunda iş yapabilen otelciler ve esnaf olarak, enflasyonun raydan çıktığı şu dönemde tek gelir kaynağımız olan Bitez koyuna lütfen sahip çıkalım. Her geçen gün fazlalaşan nüfusumuz, yetişmeyen alt yapımız sonucunda elimizde kalan son ve en değerli varlığımız denizimizi de, geri dönülemez şekilde kaybetme riski ile karşı karşıyayız.

Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz de bugünden itibaren ilgili kurumlarla yazışmalara başlayacaklarını ifade ederek “Otelcilerin yanında olmak için hep beraber mücadele edeceğiz. Bodrum Yarımadası’nda uygun bir yerde liman yapılabilir. Bitez, Gümbet, Ortakent’te kapasite arttırmak yerine bütüncül bir plan yaparak, çevreye zarar vermemek şartıyla güzel bir liman yapılabilir. Tamer Başkan ve meclis üyeleriyle görüştük, onlarla sağduyulu davranıyorlar. Bizi de anlıyorlar.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL