Gündem Siyaset

Köksal’dan Menteşe’ye Eşit Hizmet Sözü

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Muğla’daki tek kadın adayı Şehir Plancısı Gonca Köksal, seçim çalışmaları kapsamında İkizce ve Kozağaç mahallelerini ziyaret etti. Ziyaretlerinde çiçeklerle karşılanan Köksal’a, CHP Muğla Milletvekilleri Gizem Özcan..

Köksal’dan Menteşe’ye Eşit Hizmet Sözü

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Muğla’daki tek kadın adayı Şehir Plancısı Gonca Köksal, seçim çalışmaları kapsamında İkizce ve Kozağaç mahallelerini ziyaret etti. Ziyaretlerinde çiçeklerle karşılanan Köksal’a, CHP Muğla Milletvekilleri Gizem Özcan ile Cumhur Uzun, CHP Menteşe İlçe Başkanı Nail Kızıl, meclis üyesi adayları ve ilçe örgütü eşlik etti.

​Mahalle ziyaretlerinde özellikle kadınların, çocukların ve gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Köksal, “Bu kadar zenginliğin içinde fakirleşmeyi kabul etmiyorum. Razı değilim. Bu yüzden bu yola çıktım.” dedi.

​Mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal, “Biz bu coğrafyada bereketli topraklarda yaşarken günden güne fakirleşiyoruz. Bununla ilgili mutlaka başka şeyler yapmamız lazım dedik ve tarımda çiftçiye, üreticiye yönelik kırsal kalkınma projelerimizi hazırladık. Önceliğimiz tarımda üretimi arttırmak ve kırsaldaki vatandaşlarımızın gelirini arttırıcı projeler üretmek. Kırsaldaki ikinci önceliğimiz istihdamı sağlamak. Bu coğrafyada hak ettiğimiz almamız lazım. Bir Cumhuriyet kadını olarak gayretle çalışkanlıkla bu noktaya geldim. Bundan sonra da aynı gayretle elimden ne geliyorsa, gerekirse Ankara’daki kurumların da kapısını çalarak hizmet üreteceğiz. Her mahallemize eşit hizmet sözü veriyorum.” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL