Bodrum

Osman Gürün’e ve Bodrumlular’a Hakaret!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın “danışmanı” L.A.’ın konuşma kayıtları CHP’yi karıştırdı! Bodrum’da faaliyet gösteren bir internet haber sitesi tarafından sosyal medyada yayınlanan ve dün sabah saatlerinden itibaren paylaşım rekorları kıran..

Osman Gürün’e ve Bodrumlular’a Hakaret!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın “danışmanı” L.A.’ın konuşma kayıtları CHP’yi karıştırdı! Bodrum’da faaliyet gösteren bir internet haber sitesi tarafından sosyal medyada yayınlanan ve dün sabah saatlerinden itibaren paylaşım rekorları kıran kayıtlarda, L.A.’ın, başta Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün olmak üzere çok sayıda kişi hakkında sarf ettiği sinkaflı ifadeler, Bodrum’da ve Muğla’da şok etkisi yarattı.

CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın, konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak konu ile ilgili yasal işlemleri başlatma hazırlığında olduklarını ifade etti. İşte Tuna Işın’ın o açıklaması:

“Bodrum Belediyesi’nde Danışman sıfatıyla kendisini tanıtan Levent Arkan isimli şahsın, örgütümüze, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Osman Gürün’e ve emekçi çalışan belediye personellerine yönelik hakaret ve küfür dolu ses kayıtları, örgüt olarak derhal yasal işlemleri başlatma hazırlığı içinde olduğumuzu belirtmek isterim. Bu şahsın derhal görevden alınması gerektiğini ve örgütümüzün onurlu ve haysiyetli emekçilerine söylediği çirkin sözler nedeniyle şiddetle kınadığımızı vurgulamak istiyorum.

Partimiz hem yerelde hem de genelde 100 yıllık köklü bir geçmişe sahiptir ve partimizde hizmet veren herkes, geçmişten geleceğe kadar taşıdığımız değerlerin bir parçasıdır. Hiçbir sıfatı olmayan kişilerin bu tür çirkin söylemler karşısında sessiz kalmayacağımızı ve Bodrum Belediyesi personellerine yönelik mobbing, hakaret ve tacizlerin hesabını sormaktan çekinmeyeceğimizi bildirmek istiyorum. Tüm belediye çalışanlarımıza ve örgütümüze sesleniyorum: Asla yalnız değilsiniz.

Bu tür davranışları sergileyenlerin, partimizin ve emekçilerimizin haysiyetini lekelemeye yönelik çabalarına karşı mücadele etmeye devam edeceğim. Partimizin ve halkımızın itibarını korumak için gereken her adımı atmaya hazırım.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL