Muğla

Muğla’ya Kritik Uyarı

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, son sosyal medya paylaşımında Türkiye’yi etkileyen önemli bir bilgiyi paylaştı. Ökten ” Haziran, Ağustos ve Eylül ayları da bol yağışlı geçecek” dedi ve içinde Muğla’nın da..

Muğla’ya Kritik Uyarı

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, son sosyal medya paylaşımında Türkiye’yi etkileyen önemli bir bilgiyi paylaştı. Ökten ” Haziran, Ağustos ve Eylül ayları da bol yağışlı geçecek” dedi ve içinde Muğla’nın da olduğu birçok ile dikkat çekti.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, Türkiye’nin resmi olarak yağışlı bir döneme girdiğini ve önümüzdeki 90 gün boyunca sürekli yağış beklendiğini ifade etti.

Ökten, sosyal medya adresinden şu şekilde açıklamalarda bulundu:

“Yağışlar arttıkça artıyor. Türkiye, bol yağışlı bir döneme yeni adım atmaya başladı. Kış aylarında yaşadığımız kuraklık, Nisan ayıyla birlikte yerini bol yağışlara bıraktı. El Nino etkisiyle yağış miktarımızda artış yaşanıyor. Haziran, Ağustos ve Eylül ayları da yoğun yağışlı geçecek.”

MUĞLA DAHİL 17 İL İÇİN KRİTİK UYARI…

İç Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz’de yarın için gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan tahmine göre, yağış yarın öğle saatlerinden itibaren İzmir, Aydın, Muğla, Manisa, Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya, Denizli, Ankara, Konya, Çankırı, Eskişehir’in doğusu, Bolu, Karabük, Kastamonu, Çorum ve Sinop’un iç kesimlerinde aralıklı ve yerel kuvvetli olacak.

Sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, kuvvetli rüzgar, dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

YORUMLAR (1)

  1. Turgutreis’e Sevgililer Günü Hediyesi – Bodrum Haberi diyorki:

    […] Muğla Büyükşehir Belediyesi arıtma tesisinin yanı sıra Bodrum’da 110 km kanalizasyon çalışması gerçekleştirdi. Bodrum’da Akyarlar, Peksimet, İslamhaneleri, Turgutreis, Bahçelievler, Geriş, Erdemil, Koyunbaba ve Gümüşlük Mahalleleri kanalizasyon hattına kavuştu. 110 km’lik kanalizasyon hattı güncel kurla 720 milyon 990 bin 960 TL’ye mal oldu.  […]

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL