Siyaset

Aday Adayı Olamadı!

Bodrum CHP’de aday adaylıklarında kritik bir sürece girilmişken, önemli bir gelişme yaşandı. CHP’den Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Bütün adaylara eşit davranması gereken CHP ilçe başkanlığı adaylık başvurusunu almadı.Konula ilgili..

Aday Adayı Olamadı!

Bodrum CHP’de aday adaylıklarında kritik bir sürece girilmişken, önemli bir gelişme yaşandı. CHP’den Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Bütün adaylara eşit davranması gereken CHP ilçe başkanlığı adaylık başvurusunu almadı.
Konula ilgili üzüntüsünü dile getiren aday adayı Cefar Taşkın: “İnanamadım. Benim partim böylesi sahipsiz olamaz. Bir hafta öncesinden randevu aldım. Dostlarımla geldim. Ama Bodrum yarımadası’nda 9000 üyesi olan partim sahipsiz. Bana yapılan saygısızlığın önemi yok. Ama Cumhuriyet ve CHP sahipsiz değildir” dedi. Cefar Taşkın’ın aday adaylığına önemli bir dstek vardı. Destekçiler içerisindeki Berna Danacı “Randevuya gelmeyerek aday adayının resmi başvurusunu almaya bile tenezzül etmeyip, bir kahvaltıyı bu duruma tercih eden bir ilçe başkanı oturup ciddi bir şekilde düşünmelidir” görüşlerine yer verdi.

Haber: Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL