Gündem Siyaset

Dalaman’da İYİ’lerin ilk Aday Adayı Günay

Muğla Siyasetinin deneyimli isimlerinden Ayhan Günay Belediye başkan aday adaylığını İYİ Parti listelerinden açıkladı. Ayhan Günay’ın Basın açıklamasına Dalaman Siyasetinin önde gelen isimleri, STK temsilcileri ve çeşitli partilerden vatandaşların katılımı..

Dalaman’da İYİ’lerin ilk Aday Adayı Günay

Muğla Siyasetinin deneyimli isimlerinden Ayhan Günay Belediye başkan aday adaylığını İYİ Parti listelerinden açıkladı.

Ayhan Günay’ın Basın açıklamasına Dalaman Siyasetinin önde gelen isimleri, STK temsilcileri ve çeşitli partilerden vatandaşların katılımı ile geniş bir yelpazede siyaset yaptığını da kamuoyuna göstermiş oldu.

Katılımcıların çeşitli siyasi partilerden oluşmasına değinen Ayhan Günay uzun yıllardır siyasetin içindeyim, görüyorum ki doğru siyaset yapmışım burada gördüğüm sinerji ve katılım ne kadar da doğru yolda olduğumu gösteriyor.

Dalamanı Biz Yöneteceğiz

Ayhan Günay sözlerine devam etti. Dalaman’ın ilerleyemeyişi hep ben ve sen siyasetinden kaynaklı. Dalaman Biz olmalı, Her kesimin sesi olabilmeli ihtiyaçlarına cevap vermek için ilk önce sahada o sorunu yaşayan kesimlerle buluşarak fikir almak önemli, Bir sorunun çözümünü ancak o sorunu yaşayan kişilerle tespit edebilirsiniz.

Eğer Bir Başkan Sürekli Makamındaysa çalışmıyordur.

Belediye Başkanı sürekli sahada, Ankara’da, STK’larla, İş dünyası ile Vatandaşın her kesimi ile olmalıdır. Kendine makam odasına kapatırsanız Dalaman’ın sesi, çözümü olamazsınız. Ben Ayhan Günay olarak buradan söz veriyorum, Doğru ekip bilgi ve tecrübelerim ile Tüm Dalaman’ı Kucaklayan Bir kardeşiniz olacağım dedi.

İYİ Parti Dalaman Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Günay’ın Basın açıklaması;

Dalaman’ı nasıl daha güzel yaşanabilecek bir yer yaparız onun derdinde olacağız

Çok Değerli Misafirler, Basınımızın değerli temsilcileri böyle önemli bir günde beni yalnız bırakmadığınız için gönülden teşekkür ediyorum.

Dalaman’ımız Akdeniz’in incisi dünyaya açılan olan Güneşin hiç batmadığı 621 kilometre yüz ölçümü, 21 Kilometre sahil bandı, 27 Kilometre İmarı, 36.000 Dönüm Dalaman Üretim Çiftliği, 18 adet Koy’un 15’ine sahiptir.

Güzide İlçemizin Sosyal ve Ekonomik olarak gelişimini sağlamak, Turizm gelirlerini arttırmak için, Birbirinden değerli ekip arkadaşlarım ile birlikte İnsan odaklı Belediyeciliği ön plana çıkarmak amacı ile yola çıkmış bulunuyorum.

Dalaman’da Doğmuş ve büyümüş Bir Kardeşiniz olarak yıllardır Siyasette yaşadığım tecrübelerim ile Tüm Dalaman’ı kucaklayarak faydalı olabilmek için Belediye Başkanlığına Aday Adayı oldum.

BİLGİ VE TECRÜBELERİMLE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA HAZIRIM

Sizlerin de bildiği gibi Dalaman uzun yıllardır iyi yönetilemiyor. Bunu kime sorsanız öğrenebilirsiniz. Geçtiğimiz seçim de Dalamanlı hemşerilerim belki iktidarın yatırımları Dalaman’a gelir diyerek oylarını İktidar partiden yana kullanmalarına rağmen umdukları gelişmeyi bulamadılar.

Dalaman artık sürekli gelişen ve büyüyen bir ilçe ve Dalaman’a gelen nüfusun beklentileri gün geçtikçe değişiyor fakat Dalaman Belediye başkanı hala Dalaman’ı bir mahalle gibi yönetiyor.

Bende yıllardır siyasetin içerisinde biri olarak bu yanlışa daha fazla göz yummak istemedim yıllardır sıktığım her el, konuştuğum her kardeşim Dalaman’ın sorunlarından bahsederek tarafıma neden sen belediye başkanı olmuyorsun siye soruyordu. İşte tam bu noktada bende kararımı vererek Belediye başkanlığı için İYİ Parti’den aday olma kararı aldım.

Dalaman’a Başkan olmak için dün karar verip bugün hazırım demek yanlıştır. Dalaman’ı iyi yönetmek için iyi bir ekip ve Bilgi donanımı gerekiyor. Ankara’da lobi yapmak için tecrübe gerekiyor. Siyaset insana dokunmayı gerektiriyor ve dokunduğunuz vatandaşın sorunlarını da bilmeniz gerekiyor. Bu konu da Dalaman beni tanıyor her kesime aynı yakınlıkta olduğumu ve hizmet ederken kimseyi ayrıştırmayacağımı herkes bilir.

Dalaman sürekli büyüdüğü için nüfusun belli bir kesimi yeni yerleşenlerden oluşuyor. Bana göre Dalaman’da nefes alan her birey Dalaman lıdır. Burada yaşamayı ve yaşlanmayı seçerek ailesi ve çocuklarını geleceği için Dalaman’da hayatına devam edecektir. Hep birlikte kültür transferi yaparak Dalaman’ı nasıl daha güzel yaşanabilecek bir yer yaparız onun derdinde olacağız.

Beni bugünde yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum.

Ayhan Günay Kimdir?

1961 Dalaman Doğumlu olan Ayhan Günay Yıllarca Dalamanspor’da futbol oynamış antrenörlük ve yöneticilik yapmıştır. Dalamanspor’un kurucusudur.

2000 yılına kadar SEKA’da çalışan SEKA kapandıktan sonra Muğla İmar ve İskân başkanlığından emekli olmuştur.

1983 Yılında Anavatan partisi ile siyasete başlayan, 2 Dönem ilçe başkanlığı yapmıştır. 2004 yılında Doğruyol Partisinden Belediye Başkanı Adayı olmuştur. 2024 önümüzdeki yerel seçimlerde İYİ Parti’den Belediye başkanı Aday Adayıdır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL