Editör'ün Seçimi Kültür - Sanat

Öğrencilerin Renkli Stantları Midtown’da!

Rotanı Geleceğe Çevir öğrencileri, Genç Girişimciler satış projesi kapsamında 24-25 Ağustos’ta Midtown’da kuracakları renkli stantlarla ziyaretçilerini bekliyor. Midtown Alışveriş ve Yaşam Merkezi, geleceği şekillendirecek Rotanı Geleceğe Çevir Staj Programı ile..

Öğrencilerin Renkli Stantları Midtown’da!

Rotanı Geleceğe Çevir öğrencileri, Genç Girişimciler satış projesi kapsamında 24-25 Ağustos’ta Midtown’da kuracakları renkli stantlarla ziyaretçilerini bekliyor.

Midtown Alışveriş ve Yaşam Merkezi, geleceği şekillendirecek Rotanı Geleceğe Çevir Staj Programı ile ortaokul ve lise öğrencilerine 15 gün süren staj deneyimi yaşatıyor.

Rotanı Geleceğe Çevir Staj Programı, öğrencilerin çalışma ortamını deneyimlemelerini amaçlayarak, teorik ve pratik deneyimlerini arttırmaya yönelik temel eğitimler ve staj programı sonunda geliştirecekleri projeler ile eğitimlerini uygulamalı olarak hayata geçirme fırsatı sunuyor. Staj programının son iki gününde öğrenciler satış projelerini hazırlayarak, kendi markalarını oluşturup, Midtown’da stant kuruyor.

Rotanı Geleceğe Çevir öğrencilerinin heyecanına ortak olmak isterseniz, Genç Girişimciler Midtown’da sizi bekliyor!

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL