Siyaset

Bodrum’dan Can Atalay Çağrısı

CHP Muğla Milletvekilleri Cumhur Uzun ve Süreyya Öneş Derici,  Muğla Baro Başkanı Av. Levent Akgün, Bodrum İlçe Temsilcisi Av. Onursal Özbek ve baroya kayıtlı avukatlarla birlikte Bodrum Adliyesi önünde “Can..

Bodrum’dan Can Atalay Çağrısı

CHP Muğla Milletvekilleri Cumhur Uzun ve Süreyya Öneş Derici,  Muğla Baro Başkanı Av. Levent Akgün, Bodrum İlçe Temsilcisi Av. Onursal Özbek ve baroya kayıtlı avukatlarla birlikte Bodrum Adliyesi önünde “Can Atalay” protestosu gerçekleştirdi. Avukatlar Hatay Milletvekili Can Atalay’ın acilen serbest bırakılarak meclise görevine gönderilmesinİ istedi.

Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Can Atalay’a Muğla ve Bodrum hukukçularından destek geldi. Avukatlar, “Hatay halkının oyları ile vekil kıldığı Can Atalay bir an önce meclisteki yerini almalı ve ona oy veren vatandaşların iradesine saygı duyulmalıdır.” Mesajı gönderdi.

CHP Muğla Milletvekili ve Muğla Barosu eski Başkanı Cumhur Uzun “Can Atalay hakkında kesinleşen tek şey “Hatay ilinin milletvekili olduğudur. ” Can Atalay’ın yeri cezaevi değil Türkiye Büyük Millet Meclisi’dir. Milletvekilimizin bir an önce serbest bırakılmasını ve parlamentodaki yerini almasını bekliyoruz.” Dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL