Bodrum

Bizim Adayımız; Kemal Kılıçdaroğlu

Bodrum’daki bazı STK’lar, bugün Konacık’taki CHP Seçim Ofisi önünde ortak bir basın açıklaması yaparak, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na desteklerini duyurdular. STK’lar adına açıklamayı, ÇYDD Bodrum Şube Başkanı Meral..

Bizim Adayımız; Kemal Kılıçdaroğlu

Bodrum’daki bazı STK’lar, bugün Konacık’taki CHP Seçim Ofisi önünde ortak bir basın açıklaması yaparak, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na desteklerini duyurdular. STK’lar adına açıklamayı, ÇYDD Bodrum Şube Başkanı Meral Saraçbaşı okudu.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın da katıldığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Bir araya gelemezler diyenlere inat, birlikte başaracağız. 29 Mayıs’ta özgür bir Türkiye’ye kavuşmak için 28 Mayıs’ta oyumuzu kullanacağız. Geleceğin Türkiyesi için; Özgürlük istiyoruz. Adalet istiyoruz, barış istiyoruz, eşitlik istiyoruz. Hiçbir çocuk yatağa aç girmesin istiyoruz. Kadınların ve ötekileştirilmiş bireylerin özgür, eşit yurttaşlık haklarının korunmasını istiyoruz. Gençlere kendi ülkelerinde özgürce yaşama umudu vermek istiyoruz. Kadın cinayetlerine sessiz kalınmasın istiyoruz, çocuklarımızın geleceğinden kaygı duymadan yaşamak istiyoruz. Türkiye’nin yarınlarını, çağdaş, laik ve birbirini anlayan bir topluma bırakmak istiyoruz. Yaşam alanlarımız, çevremiz, doğamız hunharca katledilmesin istiyoruz. Biz bir aradayız. Hep birlikteyiz. Devletin tüm olanaklarını kullanarak bizi umutsuz bırakmaya, korkutmaya çalışanlara karşı asla vazgeçmeyeceğiz. Bu kez el ele ve daha güçlü olarak sandığa gideceğiz. Gitmeyenleri, gidemeyenleri götüreceğiz. Tek adam rejimine karşı demokrasi için Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğiz. Türkiyenin tüm renklerinin barış içinde yaşadığı bir yönetim için Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğiz. Özgür basın, özgür toplum, adaletli, liyakatli yöneticiler için Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğiz. Yaşam biçimimize yasaklar koyan, sevincimizi yok eden, müziğimizi susturanlara karşı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğiz. Buradayız. Vazgeçmiyoruz. Sandıktan demokrasi ve özgürlük çıkacak. Haydi Sandıklara.”

Açıklamaya imza veren STK’lar ise şöyle;

ÇYDD Bodrum

Bodrum Kadın Platformu

Bodrum Savunması

Bodrum Alevi Bektaşi Derneği

2017 Bodrum Yurttaş İnsiyatifi

Devrimci Yapı İş Bodrum Temsilciliği

Eğitim Sen Bodrum Temsilciliği

HDK Muğla İl Yürütmesi

Muğla Çevre Platformu Bodrum Meclisi

Muğla Tabip Odası

Tarım Orkam Sen Bodrum Temsilciliği

Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği Bodrum İKK

CHP Bodrum İlçe Örgütü

EMEP Bodrum İlçe Örgütü

HDP Bodrum İlçe Örgütü

SOL Parti Bodrum İlçe Örgütü

TİP Bodrum İlçe Örgütü

YSP Bodrum İlçe Örgütü

ADD Bodrum Şubesi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL