Siyaset

İYİ Parti Adayı Saatcı, Marmaris’te

İYİ Parti Muğla Milletvekili adayı Behçet Saatcı; Marmaris merkez ve köylerinde vatandaşlarla bir araya gelirken, son sözü Turgut Köylü bir kadın söyledi: “Gelecek, çocuklarımız için, torunlarımız için gelecek!..”İYİ Parti kurucularından;..

İYİ Parti Adayı Saatcı, Marmaris’te

İYİ Parti Muğla Milletvekili adayı Behçet Saatcı; Marmaris merkez ve köylerinde vatandaşlarla bir araya gelirken, son sözü Turgut Köylü bir kadın söyledi: “Gelecek, çocuklarımız için, torunlarımız için gelecek!..”
İYİ Parti kurucularından; Muğla’nın artık bir markası olan önceki 4 dönem Fethiye Belediye Başkanı İYİ Parti Muğla Milletvekili adayı Behçet Saatcı; 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine 1 hafta kala, İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanı Ali Toksoy, İYİ Parti Marmaris İlçe Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Büşra Tetik ve Marmaris İlçe Yönetim Kurulu üyeleri eşliğinde Marmaris’te  Çarşı, Pazar ve köylerde vatandaşlarla buluştu.

KÖYLERDE SAĞANAK YAĞMUR SONRASI GÜNEŞ DOĞDU

Çoğunluğu yağmurlu bir havada geçen önceki gün; Marmaris merkezde ve köylerinde büyük ilgi gören İYİ Parti adayı  Behçet Saatcı; Marmaris Ordulular Derneği ve Marmaris Karadenizliler Derneği ziyaretleri sonrası, Hisarönü, Orhaniye, Turgut, Selimiye köyleri ve Bozburun Beldesi mahallesinde vatandaşları dinledi, “Oylarımız Bir Kemal’e Bir Meral’e” diyerek oy istedi. Turgutköy’de yanında kızı ve torunu ile Saatcı’yı karşılayan bir ninenin söylediği, “Gelecek… Gelecek, çocuklarımız için, torunlarımız için gelecek!..” sözleri ise hafızalara kazındı.
İYİ Partili Behçet Saatcı köylülere hitaben yaptığı konuşmasında; “2018’de sayın Cumhurbaşkanımız tek başına ülkeyi yönetme yetkisini eline aldıktan sonra gerçekten işler çok iyi gitseydi, şu an ne biz buraya gelip birkaç kelam eder, ne de siz gelip bizi dinlemek isterdiniz, buraya gelmezdiniz. Bir deprem yaşadık, Türk milletinin hasletinde yaradılışında vardır. İyi günde kötü günde bir araya gelir kucaklaşırız. Şimdi Deprem sabahına dönelim; deprem oldu sayın Cumhurbaşkanı da bunu haber aldı. Kalktı dedi ki gel bakayım Kılıçdaroğlu, gel bakalım Akşener, gel bakalım Davutoğlu, gel bakalım Babacan… Şimdi birlik zamanı, 12 tane ilimiz yıkıldı en az 12 milyon insanımız etkilendi, binlerce ölümüz var şimdi siyaset zamanı değil bini uçağa hep beraber gidiyoruz deprem bölgesine (deseydi) kim kazanırdı, Sayın Cumhurbaşkanımız kazanırdı. Oraya bile indik sahaya ”Cumhur ittifakı burda Millet İttifakı…. Niye böyle ayırım dili kullanıyorsunuz? Niye illet, zillet, kandil artıkları… Ya yapma ya,  2018 de Diyarbakır Meydanında Megri megri çekerken HDP seni destelerken iyi, şimdi HDP seni desteklemiyor Kılıçdaroğlu’nu destekliyor diye yok masanın altındaki yedinci ortak?.. Şimdi bütün bunları üst üste koyduğumuzda; ekonomi yürümüyor, siyaset yürümüyor, ülke tıkandı ne yapmak lazım? Yeni bir sayfa açıp Atatürk’ümüzün bize gösterdiği kurucu felsefeye, 1923’e geri dönmek mecburiyetimiz var. Biz seçimi kazandıktan sonra inanın yeni bir devlet inşa edeceğiz. Tıkandı devlet. Bu seçimde bir değişim şart.  Biz gidersek sizin vekiliniz olacağız. Asil sizsiniz, sizin dediğiniz olacak. Biz istiyoruz ki bu çocuklarımız, gençlerimiz hayat kurabilsin. Bütün bunlardan sonra iş sizde, mühürü doğru yere vuracaksınız.
TURİZMDE TARIMDA ÜRETMEYE İHTİYACIMIZ VAR

Marmaris’te yangın sonra bu bölgenin durumu belli. Bu bölge hem turizmle hem tarımla geçinen bir yer. Arıcılık ciddi bir şekilde zarar gördü, ağaçlarımız gitti. Destek şart. Bizim üretmeye ihtiyacımız var. Sokaktaki çarşıdaki pazardaki enflasyonu düşürebilmek için köylü ve çiftçiye destek vermeden, üreten elleri öpmeden onların her türlü ihtiyacını karşılamadan bu ülkenin ayağa kalkması mümkün değil. Üreten insan bizim baş tacımız olacak. Bunlara mazotta gübrede ilaçta hepsinde ÖTV’yi kaldırıp destek vereceğiz. Kredi vereceğiz. Hatta geçimini sağlayacak garanti bir ücret vereceğiz ki çiftçi ektiğinin karşılığını alabilsin diye.  Hem tarım hem de turizm için yeni bir master planına ihtiyaç var. 1923’te Atatürk’ümüzün yaptığı gibi el ele vereceğiz.İhanet içinde olanlar hariç. Yani bu ülkenin ekmeğini suyunu yiyip içen, havasını tenefüs edip de ama bu ülkenin çocuklarına, mühendisine askerine polisine ihanet edenler hariç, hiçbir ayılık tohumu ekmeyeceğiz, sevgi tohumu ekeceğiz.biz etle tırnak gibiyiz.hep beraber bu işte yeni bir kalkınma hamlesiyle ayağa kalkmak mecburiyetimiz var.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL