Spor

Bodrum’un Takımı Deplasmanda da Lider

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi Özgür Adıgüzel Sezonu’nda mücadele veren Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 23. Hafta mücadelesinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt Spor ile Kocaeli Deplasmanında karşılaştı.Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor..

Bodrum’un Takımı Deplasmanda da Lider

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi Özgür Adıgüzel Sezonu’nda mücadele veren Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 23. Hafta mücadelesinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt Spor ile Kocaeli Deplasmanında karşılaştı.
Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmaya 41 puan ve aynı puanlı yakın takipçisi Mersin BŞB. İle 15 averaj farkı ile lider olarak çıkan Çağdaş Bodrum Spor, ilk çeyreği 20-26 önde geçerken, rakibinin mücadeleci ve sert oyuilk yarıyı, 47-45 geride tamamladı.
Maçının başlama düdüğüyle, atakları, savunması ve kurduğu oyunlarla iyi bir oyun sergileyen Çağdaş Bodrum Spor, üçüncü çeyreği 59-65 önde tamamladı. Son çeyrekte de oyunun nabzını yine elinde tutan Çağdaş Bodrum Spor, maçın son düdüğüyle maçı 92-77 galip tamamlayarak hedefi olan süper lig yolunda lig lideri olarak 23. Haftaya giriş yaptı.
Maça, Hakan Yapar, Chris Warren, Richard Salomon, Fatih Cantitiz ve Ege Havsa ilk beşi ile sahaya çıkan çıkan ve oynadığı organize oyunları ile maçta üstünlüğü elde eden Çağdaş Bodrum Sporda 33 sayı atan Chris Warren takıma maçın en çok sayı kazandıran ismi olurken, Chris Warren’ı 14’er sayı ile Hakan Yapar ve Richard Salomon takip etti.
Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor başantrenörü Ender Arslan, maç sonrasında yaptığı açıklamasında şunları söyledi;

“Bu maçın bizim açımızdan zor geçeceğini, karşımızdaki Kocaeli takımının güçlü bir takım olduğunu ve bu tarz maçları iyi oynadıklarını biliyorduk. Sezon boyunca da böyle oldu. İlk yarı istediğimiz savunmayı yapamadık çok fazla alan verdik. Onlar da tecrübelerini kullanarak bizi cezalandırdılar. İkinci yarı doğru mantalite ile sahaya çıktık ve maçı doğru savunma ile kazanacağımızı anladık, istediğimiz sonucu elde ettik. 7 Maçımız kaldı yolumuza devam ediyoruz. Oyuncularımı ve teknik ekibimi tebrik ediyorum. Kocaeli Belediyesi Kağıtspor’a da başarılar diliyorum.”

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi Özgür Adıgüzel Sezonu’nda 24. Hafta maçları kapsamında kendi evinde seyircisinin desteğiyle mücadele verecek olan Bodrum’un Takımı, 9 Nisan 2023 Pazar günü saat 17:30’da Bitez Bodrum Spor Salonu’nda Bornova Belediyesi Karşıyaka ile karşılaşacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL