Bodrum

İnterpol’un Aradığı Çeteci Bodrum’da Bulundu!

İnterpol tarafından aranan ve Avustrulya polisinin ‘cinayete teşebbüs’, ‘suç örgütü üyeliği’ ile ‘uyuşturucu kaçakçılığı’ndan 2021’de hakkında tutuklama kararı çıkardığı Masood Zakaria Yalıkavak-Geriş’te yakalandı. Avustralyalı suç örgütü Alameddine’nin yönetici Masood’un; eşi,..

İnterpol’un Aradığı Çeteci Bodrum’da Bulundu!

İnterpol tarafından aranan ve Avustrulya polisinin ‘cinayete teşebbüs’, ‘suç örgütü üyeliği’ ile ‘uyuşturucu kaçakçılığı’ndan 2021’de hakkında tutuklama kararı çıkardığı Masood Zakaria Yalıkavak-Geriş’te yakalandı. Avustralyalı suç örgütü Alameddine’nin yönetici Masood’un; eşi, çocukları ve korumalarından oluşan 15 kişi ile birlikte kaldığı bir villada yakalandığı bilgisine ulaşıldı. Avustralya’nın en çok aranan suçlusu olduğu öğrenilen Zakaria’nın, Aralık 2021’de önce Malezya’ya giden balıkçı teknesine binip sonra Asya üzerinden İstanbul’a ulaşmış. İstanbul’un ardından karayolu ile Bodrum‘a gelmiş. 27 yaşındaki Masood Zakaria çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak, Mumcular S Tipi Cezaevi’ne sevk edildi. Avusturulya, Zakaria’nın kendilerine teslim edilmesi için, Türkiye ile temasa geçti
Geçtiğimiz haftalarda Avustralyalı suç çetesinin bir yöneticisi daha Türkiye’de yakalanmıştı. Avustralya’nın en tehlikeli uyuşturucu kaçakçılığı şebekelerinden Comanchero’nun yöneticisi Duax Ngakuru İstanbul’da yakalandı. Uyuşturucu şebekesinin kilit isimlerinden Mark Buddle geçen yaz Kıbrıs’ta, sevgilisi ve ortağı Mel Ter Wisscha ise Bodrum’da ele geçirilmişti.

Haber: Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL