Bodrum Spor

Deplasmanda; 3 Gol, 3 Puan

Bodrumspor, Malatya deplasmanından 3 puanla dönüyor. Yeşil-beyazlı ekibimiz ilk yarının 32. dakikasında Kenan Özer ile ilk golünü buldu. İlk devrenin uzatma dakikasında ev sahibi Yeni Malatyaspor, Yusuf Alkan’ın penaltıdan kaydettiği..

Deplasmanda; 3 Gol, 3 Puan

Bodrumspor, Malatya deplasmanından 3 puanla dönüyor. Yeşil-beyazlı ekibimiz ilk yarının 32. dakikasında Kenan Özer ile ilk golünü buldu. İlk devrenin uzatma dakikasında ev sahibi Yeni Malatyaspor, Yusuf Alkan’ın penaltıdan kaydettiği gol ile beraberliği sağladı. İkinci yarıda Bodrumspor 71. dakikada Koray Kılınç’ın, müsabakanın son dakikasında ise Gökdeniz Barakdar’ın golleri ile karşılaşmadan 3-1 galibiyetle ayrılan taraf oldu. Maçta Malatya ekibinden Doğukan ve Atakan; Bodrumspor’dan da Celal ve Üzeyir sarı kart gören oyuncular oldular. Ekibimiz bu skorla ligin 20. haftasında Eyüpspor ve Samsunspor’un ardından 3. sıraya yerleşti. Kendi evinde aldığı mağlubiyetle Yeni Malatyaspor sondan 4. sırada düşme hattında yer alıyor. Büyük umutlarla Yeni Malatyaspor’da ilk maçına çıkan teknik drektör Yılmaz Vural’ın da skordan hayli olumsuz etkilendiği de gözlerden kaçmadı.

TAŞDEMİR: “3 PUANA KARŞIN, OYUNDAN MEMNUN DEĞİLİM.”

Yeni Malatyaspor’un deneyimli teknik direktörü Yılmaz Vural, 3-1 mağlup oldukları karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Oyunun geneline baktığımızda 5 pozisyonun 3’ü gol oldu. Rakip pozisyon mu buldu, biz mi pozisyon hazırladık? Yediğimiz goller, tabii ki futbolda basit gol diye bir şey yok. Kalenin içine giriyorsa gol goldür. Bizde kalenin içerisine girmesinde hakikaten kendi yaptığımız hatalar vardı” dedi. Bodrumspor’un teknik direktörü İsmet Taşdemir maçın ardından düzenlenen basın toplantısında zorlu maçtan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Bodrumspor teknik direktörü İsmet Taşdemir ise; “Hocası değişmiş bir takım, hava katacağını biliyorduk. İlk yarı golü bulduk, daha sonraki süreçten hiç memnun değilim. İnanılmaz pas hataları yaptık. Topun bizde birazcık kalması belki de maçı çok erken kopartabilirdi, maalesef onu yapamadık. Dolayısıyla golü bulduktan sonra devre bitene kadar ki oyundan memnun değilim. İkinci yarının başında çok net bir gol pozisyonu verdik, daha sonra bütün ipleri elimize aldığımızı düşünüyorum. Doğru geçişlerle skoru da bulduk. Önemli bir maç ve deplasmandı, kazandığımız için çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Haber: Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL