Bodrum

Cennet’te Hafriyat Alanı Oluşturuluyor!

Gölköy Gökburun mevkiinden elimize ulaşan bilgilere göre Cengiz İnşaat tarafından Gölköy sınırları içerisinde bulunan Milli Emlak tasarrufundaki 25 dönümlük bir alanın, Hafriyat Alanı olarak düzenlenmeye başlandığı öğrenildi. Söz konusu alana..

Cennet’te Hafriyat Alanı Oluşturuluyor!

Gölköy Gökburun mevkiinden elimize ulaşan bilgilere göre Cengiz İnşaat tarafından Gölköy sınırları içerisinde bulunan Milli Emlak tasarrufundaki 25 dönümlük bir alanın, Hafriyat Alanı olarak düzenlenmeye başlandığı öğrenildi. Söz konusu alana ulaşabilmek için, 2. 3. Sit alanlarının yanı sıra ” mera “ alanından da yol geçirilmeye çalışıldığı iddia ediliyor.

Dün başlayan döküm alanına ulaşan yol çalışması ile ilgili vatandaşların Jandarma ve Bodrum Belediyesi Zabıta ekiplerine ihbarda bulunması sonucu müdahalede bulunulduğu fakat, İnşaat Firmasına ait iş makinelerinin söz konusu alanda halen çalışmada bulunduğu gelen bilgiler arasında.

Bodrum Gölköy mahallesi sınırları içindeki Cennet Koy’da, 9 Ocak Pazartesi günü, Bodrum Belediyesi tarafından Cengiz İnşaat A.Ş ‘ ye verilen İnşaat ruhsatı, yine Bodrum Belediyesi tarafından ayrı ayrı iptal edilmişti. Ruhsat iptalinin hukuka aykırı, keyfi ve siyasi olduğunu iddia eden Cengiz İnşaat kararı yargıya taşıyacağını duyurdu.

Kaynak: Turgutreisgundem.com

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL