Bodrum

Cennet Koy’daki Talan Deutsche Welle’de

Deutsche Welle Türkçe, Bodrum Cennet Koyu’nda inşaat ruhsatı ve ‘ÇED gerekli değildir” raporu alan Cengiz Holding’in tartışmalı inşaatını gündemine aldı.TMMOB Bodrum İlçe koordinasyon Kurulu Temsilcisi Mustafa Erdoğan’ı yayına misafir eden..

Cennet Koy’daki Talan Deutsche Welle’de

Deutsche Welle Türkçe, Bodrum Cennet Koyu’nda inşaat ruhsatı ve ‘ÇED gerekli değildir” raporu alan Cengiz Holding’in tartışmalı inşaatını gündemine aldı.
TMMOB Bodrum İlçe koordinasyon Kurulu Temsilcisi Mustafa Erdoğan’ı yayına misafir eden DW Türkçe, Gökburun yarımadasında devam eden turistik tesis inşaatı ile ilgili gelişmeleri ayrıntılı bir şekilde izleyicilerine anlattı.
Programda; “Bodrum’daki Cennet Koyu’nda Cengiz Holding’in tartışmalı inşaatı sürüyor. Danıştay’ın projeyi iki kez iptal etmesine karşın şirket, inşaat ruhsatı ve “ÇED gerekli değildir” raporu aldı
TMMOB’ye göre proje hukuksuz” ifadeleri dikkat çekti.
Yayına katılan Mustafa Erdoğan da, 2016 tarihinde ÖİB kararının iptal edildiğini hatırlatarak, “Şu an Danıştay kararıyla bu alan Cengiz Holdin’e verilemez. Başvurular öyle hızlı şekilde sonuçlanıyor ki. Belediye, Tapu, Çevre Şehircilik Müdürlüğü bu süreci hızlandırıyor.” diye konuştu.
Bodrum Belediyesi’nin inşaat ruhsatı vermesine tepkilerin devam ettiği belirtilen haberde, “Son olarak bölgenin büyük bölümüne, inşaatı kolaylaştıracak ÇED gerekli değildir raporu verildi. TMMOB itiraza hazırlanıyor” denildi.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN;

YORUMLAR (1)

  1. Metin Üzen diyorki:

    verilmiş olan ruhsat iptal edilmeli ve veren söylediği sözlerden dolayı bodrum halkından özür dilemelidir.kimse adamın anasının ak sütü kadar hakkı diyemez heleki halkın oylarıryla seçilmiş belediye başkanı bile olsa

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL