Spor

Altınordu’dan Altın Değerinde 3 Puan Aldık!

Spor  Toto 1. Lig’in 17. haftasında, Bodrumspor deplasmanda düşme hattında yer alan Altınordu´yu 2-0 yendi.  Bornova, Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanan maçta ekibimiz ilk golü 9. dakikada Üzeyir ile buldu. Dakikalar..

Altınordu’dan Altın Değerinde 3 Puan Aldık!

Spor  Toto 1. Lig’in 17. haftasında, Bodrumspor deplasmanda düşme hattında yer alan Altınordu´yu 2-0 yendi.  Bornova, Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanan maçta ekibimiz ilk golü 9. dakikada Üzeyir ile buldu. Dakikalar 12’yi gösterdiğinde Bodrumspor 2. golü buldu. Kalan dakikalarda yeşil-beyazlıların üstünlüğü ile geçse de Altınordu kalecisi Ali Emre topun ağlarla buluşmasına izin vermedi. Altınordu en önemli gol fırsatını 25’inci dakikada yakaladı. Bodrumspor’un ilk golünü de atan, başarılı savunma oyuncusu Üzeyir’in hatalı geri pasında topu kapan Altınordulu Emircan ortasını yaptı. Top bomboş durumdaki Ahmet İlhan’a geldi. Ahmet İlhan çok rahat durumda olmasına karşın, meşin yuvarlağı kaleye gönderemedi. Maçta Bodrumspor’dan Volkan ve Rıdvan sarı kart görürlerken, ev sahibi ekipten de Erdem ve Sousa da aynı renk kartı gören oyuncular içerisinde yer aldılar. Bu skorla Bodrumspor hanesine 3 puan yazdırdı. Yeşil-beyazlı ekip  28 puanla 5’inci sıraya yükselirken, rakibi Altınordu düşme hattından çıkamayarak 12 puanla 17’inci sırada kaldı.

İSMET TAŞDEMİR: “FARKA GİDEBİLİRDİK.”

Maçtan sonra açıklama yapan Bodrumspor  Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Maçtan önce, hafta boyunca çalıştığımız şeyleri sahada gördüğümüzü düşünüyorum. Özellikle rakibimizin son 6 haftada puan alamamasını, bir buhran içerisinde olmasını değerlendirmeye çalıştık. Ama reaksiyon vereceklerini de biliyorduk. Maça çok iyi başladık. Baskılı başladık ve bu baskı sonucu iki gol bulduk. Daha sonra yağmurun da bastırmasıyla biraz daha dengeli bir oyun oldu. İki tane net pozisyon verdiğimizi hatırlıyorum ancak değerlendirilemedi. İkinci yarı daha da farka gidebilirdik. Özellikle Koray oyuna girdikten sonra çok net pozisyonlar kaçtı. Hedeflediğimiz, arzuladığımız bir oyunu oynadık. Neticede 3 puanı aldık; bizim için de çok kritik bir 3 puandı. 3 puan alıp döneceğimiz için çok mutluyum. Oyuncu arkadaşlarımın ayağına, yüreğine sağlık” dedi.

Bodrumspor önümüzdeki hafta Cumartesi günü kendi evinde Samsunspor’u ağarlayacak. Samsunspor da, ekibimiz Bodrumspor ile aynı puana (28 puana) sahip. Ancak averajla bir üst sırada (4.) yer alıyor. Ligdeki bu kıyasıya rekabet durumu da cumartesi günü oynanacak maçın heyecanını şimdiden diri tutuyor.

Haber: Ayhan Karahan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL