Bodrum Siyaset

CHP’den; AKP-MHP İttifakına Yanıt

MHP Bodrum İlçe Başkanı Tayyar Şafak, Konacık’taki Herodot Kültür Merkezi’nin isminin Atatürk Kültür Merkezi olarak değiştirilmesi talebiyle imza kampanyası başlatacaklarını açıklamıştı. Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen de Belediye Başkanı..

CHP’den; AKP-MHP İttifakına Yanıt

MHP Bodrum İlçe Başkanı Tayyar Şafak, Konacık’taki Herodot Kültür Merkezi’nin isminin Atatürk Kültür Merkezi olarak değiştirilmesi talebiyle imza kampanyası başlatacaklarını açıklamıştı. Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen de Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Bodrum’a davet etmesi ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak “Kıymetli Bodrumlular. Bizler her Ankara’ya gittiğimizde Bodrum’a getirdiğimiz hizmetler ile övünürken, CHP’li Belediye Başkanımız 9 seçim kaybeden, Konya’ya ülke diyen, Mersin’i güneydoğu ili zanneden ve Trakya’yı il bilen Kılıçdaroğlunu Bodrum’a davet etmiş. Bodrumlu da bu büyük hizmet için teşekkür eder diye sakın beklemeyin. Bir de söyleyin Kılıçdaroğlu’na bizi evinin bodrumu ile karıştırmasın.” ifadelerini kullanmıştı. 

“ATATÜRK VE CHP ÜZERİNDEN OYLARINIZI ARTTIRAMAZSINIZ”

CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, Tayyar Şafak ve Osman Gökmen’e yanıt vererek “Atatürk ve CHP üzerinden oylarınızı arttıramazsınız” dedi. Karahan, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı: “Yaklaşan seçimlerde oyları düşen 20 yıllık iktidarında ülkenin bütün değerlerini yerle bir eden, toplumu ayrıştırıp kutuplaştıran cumhur ittifakının ilçe başkanları gündemde kalmak ve kendi oy tabanını konsolide etmek için partimizin Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yakışıksız, seviyesiz haddini aşan ifadelerde bulunmuştur. Sayın Osman Gökmen kendisini kasabanın şerifi sanıyor herhalde. İlçeye kimin gelip gelemeyeceğine karar vermeye çalışıyor. Bodrum halkının tavrı nettir. Bodrum halkı hoşgörülüdür, her genel başkanı ağırlamaktan mutluluk duyar. Seçim zamanı gelince de sandıkta gereğini yapar. Sayın Gökmen partiniz kurulduğu günden bugüne Bodrum’daki seçim sonuçlarına bakarsanız Bodrum halkının hangi genel başkanı daha çok görmek istediğini anlarsınız. Bodrum sizin asla yapamadığınız şekilde hoşgörü ve barış içinde yaşıyor. Kendisi gibi düşünmeyene de saygılı olmak demokrasinin birinci kuralıdır. 

Sayın Gökmen Bodrum’da % 10’lara düşen oylarınızı toparlayamazsınız. Sizin işiniz zor. Sayın Gökmen 20 yıllık AKP iktidarının Bodrum karnesi kocaman bir sıfır. 6 yılda zar zor bitirilen servislerinde randevu verilemeyen bir devlet hastanesinden başka elde hiçbir şey yok.  Sizde çaresizlik içinde CHP kadrolarına saldırarak gündemde kalmaya, düşen oyları korumaya çalışıyorsunuz. Sandıklarda cevabı alacaksınız.

“GENÇLİK MERKEZİNE ATATÜRK İSMİNİN VERİLMESİNE ÇABA GÖSTERİN”

MHP’nin yeni ilçe başkanı Sayın Tayyar Şafak’ın aklına ne hikmetse Atatürk gelmiş. Sanki başka bir ülkede yaşıyormuş da Türkiye’ye yeni gelmiş. Sayın Tayyar Şafak 20 yıllık AKP iktidarının son dönemdeki ortağı MHP Devlet Kurumlarından T.C. ibaresi kaldırılırken neredeydi? Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemize kazandırdığı fabrikalar satılırken, Atamıza iki ayyaş denilirken, TDK ve TTK kapatılırken, okullarda andımız kaldırılırken 3 maymunu oynayanlar bizlere Atatürkçülük dersi veremez. Samimiyseniz Bitez mahallesindeki gençlik merkezine Atatürk isminin verilmesine çaba gösterirsiniz. Atatürk bütün yurttaşlarımızındır. Onun üzerinden polemik, tartışma, siyasi pozisyon almak doğru değildir.

“STADYUM YAPILIP ATATÜRK İSMİ VERİLSİN.”

Bodrum’a bir şehir stadyumu yapmak ve Atatürk ismini vermekle ilgili bir engel var mı? Yine bir kültür merkezi yapıp Atatürk ismini verebilirsiniz. Laf olsun torba dolsun diye Atatürk ismi üzerinden siyaset yapmaya çalışanlara karşı Bodrum halkı şimdiye kadar olduğu gibi yine sandıklarda cevap verecektir.

Cumhur ittifakının sefalete sürüklediği vatandaşlarımızın umudu millet ittifakıdır. Sınav soruları çalınarak gelecekleri elinden alınan gençlerimizin umudu millet ittifakıdır. Karşılaştıkları bütün sorunlarda gerekli destek verilmeyen, kaderine terk edilen turizmcinin umudu millet ittifakıdır. Kadına yönelik şiddetin AKP iktidarında 8 kat arttığı kadınlarımızın umudu millet ittifakıdır. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği günlerde buluşmak dileğiyle. Umudu büyüteceğiz, umut kazanacak.”
 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL