Bodrum Spor

Bodrum’un Takımı Adım adım Süper Lig’e

İlk senesinde bir üst lige çıkma başarısı gösteren ve bu sene Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde oynayan Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 5. Hafta mücadelesinde OGM Ormanspor ile karşılaştı.Bitez Bodrum Spor..

Bodrum’un Takımı Adım adım Süper Lig’e

İlk senesinde bir üst lige çıkma başarısı gösteren ve bu sene Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde oynayan Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 5. Hafta mücadelesinde OGM Ormanspor ile karşılaştı.
Bitez Bodrum Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmada seyirci desteği ve yoğun tezahüratla maça hızlı başlayan Bodrum’un Takımı, rakibine üstün olarak tamamlarken, ilk yarıda soyuma odasına, 40 -33 önde giden takım oldu.
Maçın başlama düdüğüyle yine oyunda üstünlüğünü rakibine gösteren Çağdaş Bodrum Spor, 74 – 59 galip tamamladığı maç sonrasında açıklama yapan antrenör Ali Serhan Aydanarığ “ Bugün, kendi adımıza, oyun içerisinde çok fazla inişler ve çıkışlar yaşadık. İyi müdafaa yaparak bu durumu telafi etmiş olsak da ama maalesef tempomuz yüksekti diyemeyiz.
Bugün maçı kazandık ama oynadığımız oyundan, özellikle ofansif kısımdan memnun değilim. Daha güçlü ve tempolu oynamak zorundayız. Bunu her gün konuşuyoruz. Belki de bunu bu yolda düzelteceğiz. Gücümüzü ve inancımızı sahaya olduğu kadar yansıtamadık. Kazanmak önemli! Şimdi önümüzde de iki deplasman maçımız var var arka arkaya. OGM Ormanspor’u tebrik ediyorum.” Dedi.
Ligin 5. Haftasına 3. Olarak giren ve aldığı galibiyet ile yerini koruma anlamında önemli bir maç kazanan Çağdaş Bodrum Spor, Süper Lig iddiasını sürdürmeye devam ediyor.

6.Hafta mücadelesinde 13 Kasım 2022 Pazar günü saat 14.00’te Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salon’unda Ankaragücü Mamak Belediyesi ile karşılaşacak olan Çağdaş Bodrum Spor, federasyon Youtube kanalından canlı yayınlanacak olan bu karşılaşmada da Bodrumlu sporseverlere heyecan dolu ve seyir kalitesi yüksek bir maç yaşatacak.
Sezon öncesi dönemde büyük bir yapılanma dönemine giren Çağdaş Bodrum Spor, yeni transferlerle göz doldurduğu gibi hem A takımı hem de alt yapı kadrosuyla sadece Bodrum’un takımı değil Türkiye’nin de takımı olacağı mesajını veriyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL