Bodrum Spor

The Bodrum Cup’ta 4’ncü Etap Başladı

Üçüncü etabı da tamamlanan American Hospital The Bodrum Cup yarışlarının dördüncü ayağında heyecan yine dorukta. 21 Ekim Cuma günü başlayan Çağdaş Holding etabında yarışçılar Gümüşlük’ten yarışların başlangıç noktası olan Bodrum‘a..

The Bodrum Cup’ta 4’ncü Etap Başladı


Üçüncü etabı da tamamlanan American Hospital The Bodrum Cup yarışlarının dördüncü ayağında heyecan yine dorukta. 21 Ekim Cuma günü başlayan Çağdaş Holding etabında yarışçılar Gümüşlük’ten yarışların başlangıç noktası olan Bodrum‘a doğru yelken açtılar. Bir önceki etap 20 Ekim Perşembe günü Kissebükü’nde başlayıp Gümüşlük’te tamamlanmıştı.

Yelken tutkunlarına unutulmaz bir festival deneyimi yaşatan American Hospital The Bodrum Cup’ta yarış heyecanı hız kesmiyor. Üçüncü etabı Kissebükü’nde başlayarak 22,8 mil ile Gümüşlük’te tamamlanan yarışların dördüncü etabı başladı. Yarışların dördüncü ayağı olan Çağdaş Holding etabı kapsamında yelkenler bu defa yarışların başladığı Bodrum’a dönüş yapacaklar. 14,8 mil ile tamamlanacak olan dördüncü ayak ardından son yarış için hazırlıklar başlayacak.

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, “Uzun yıllar sadece deniz-kumsal-güneş üçlemesiyle yaz tatili destinasyonu olarak bilinen Bodrum’un aslında sadece bu özelliğinden ibaret olmadığını anlatmanın en güzel, en değerli yolunun, bu coğrafyanın güzelliklerini, çeşitliliğini ve imkanlarını gözler önüne seren spor ve sanat odaklı organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan geçtiğini düşünüyorum. Bodrum’un ulusal ve global bir turizm destinasyonu olmasının yanı sıra kültür, sanat ve aynı zamanda da global bir spor destinasyonu olarak tanıtımında Çağdaş Holding olarak üstlendiğimiz sponsorlukları çok önemsiyoruz. Bunlardan biri de ana sponsoru olmaktan mutluluk duyduğumuz bu sene 34. kez düzenlenen The Bodrum Cup! Her sene farklı bir sosyal sorumluluk bilinciyle düzenlenen The Bodrum Cup, bu sene mavi ekonomiye ve sürdürülebilirliğine dikkatimizi çekiyor. 3 tarafı denizlerle çevrili ve yarımada konumunda olan ülkemizin Ege ve Akdeniz’i başta turizm olmak üzere balıkçılıktan su sporlarına, deniz taşımacılığından ülke güvenliğimize kadar öneminin çok yönlü olarak algılanması, korunması ve sürdürülebilirliğinin sağlanması gereken bir değerimiz ve aynı zamanda mavi vatanımızdır. Her sene farklı ve önemli bir temayla yelken tutkunlarını bir araya getiren The Bodrum Cup’ın tüm katılımcılarına başarılar diliyorum.” dedi.

American Hospital The Bodrum Cup’ta ilk yarış olan Metro Bodrum – Çökertme Etabı’nın 1.’si Hızır 1 olmuştu. Opet – Çökertme Kissebükü Etabı’nda ilk sırayı alan Take It Easier, dün tamamlanan By The SEA Kissebükü – Gümüşlük etabının da 1.’si oldu.

21 Ekim Cuma günü 14,8 mil mesafe için Gümüşlük’ten Bodrum’a hareket eden yarışçılar, 22 Ekim Cumartesi günü 11 mil uzunluğundaki Anadolu Sigorta Bodrum-Bodrum etabıyla son yarışı tamamlayacaklar.

Tüm yarışların toplam mili 75.

Son etabın tamamlanmasıyla birlikte Ağanlar Tersanesi’nde ödül töreni düzenlenecek ve ardından Athena konseri ile festivale unutulmaz bir kapanış yapılacak.

American Hospital The Bodrum Cup’ın bu seneki programı aşağıda yer alıyor:

15 Ekim -22 Ekim 2022
The Bodrum Cup Yarış Merkezi ve Sanat Alanı

21 Ekim 2022 | Cuma
Çağdaş Holding Gümüşlük – Bodrum Etabı
19:30 Yücel Köyağasıoğlu Belgesel Gösterimi – The Bodrum Cup Yarış Merkezi ve Sanat Alanı
21:30 Skipper Night – Mandalin Bodrum
23:00 Deniz Sipahi – Mandalin Bodrum

22 Ekim 2022 | Cumartesi
Anadolu Sigorta Bodrum – Bodrum Etabı
19:30 Ödül Töreni – Ağanlar Tersanesi
21:30 Athena Konseri – Ağanlar Tersanesi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL