Bodrum Gündem

BODTO Komite Üyelerine Teşekkür Belgesi

Bodrum Ticaret Odası- BODTO Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı 29 Eylül Perşembe günü Meclis Başkanı İlhan Ersan yönetiminde gerçekleşti. Törende 2018-2022 yılları arasında görev alan Meslek Komite Üyelerine hizmet teşekkür..

BODTO Komite Üyelerine Teşekkür Belgesi

Bodrum Ticaret Odası- BODTO Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı 29 Eylül Perşembe günü Meclis Başkanı İlhan Ersan yönetiminde gerçekleşti.

Törende 2018-2022 yılları arasında görev alan Meslek Komite Üyelerine hizmet teşekkür belgeleri takdim edildi. Belgelerini Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’un elinden alan Meslek Komite Üyeleri Bodrum Ticaret Odası’na hizmet vermekten dolayı çok mutlu olduklarını belirtirken Oda yönetimi başarılarının ardında her bir komite üyesinin payı olduğuna dikkat çekti.
Meclis Başkanı İlhan Ersan açılış konuşmasında “Çok başarılı verimli ve değerli projelerle taçlandırdığımız ve en sonunda da bunun ödülünü aldığımız çok güzel bir dönemi geride bırakıyoruz.” derken hizmetlerinden dolayı tüm komite üyelerine teşekkür ederek şunları kaydetti:
“Bildiğiniz gibi 2 Ekim’de Odamızın seçimi var. Bu seçimlerde 2 grubun yarışması olacak. Kazananın Bodrum ticaret hayatına ve Bodrum’a için hayırlı işler yapmasını diliyorum. Bu dönemde çok başarılı işler yaptık. Görevimizi en iyi şekilde yaptığımızı inancıyla sizlerle çalışmanın gururu ve mutluluğu içinde yeni bir döneme merhaba diyoruz. Değerli hizmetlerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.”

KOCADON: BODTO BODRUM’UN EN SAYGIN KURUMU

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ise konuşmasında şunlara dikkat çekti: “Biliyorsunuz 4 yıl 6 ay önce seçim olmuştu. Bu dönemde BODTO olarak çok güzel işler başardık Odamızı en ufak bir hata olmadan Bodrum’un en saygın kurumu haline getirdik. Duyarlılığınız ve hem Odada hem de iş yaşamınızda Bodrum Ticaret Odasını başarıyla temsil ettiğiniz için teşekkürlerimi sunarım.
Birlikte çalıştığımız 4 yıl 6 ay için de hepinize çok teşekkür ederim. Önümüzdeki seçimin Bodrum’a yakışır şekilde centilmence geçmesini diliyorum. Galip gelen kim olursa olsun Bodrum’a en iyi şekilde hizmet vermeye devam etmesini diliyorum.
Konuşmaların ardından olağan gündem maddelerine devam edilerek Odanın komite toplantılarında ve ardından meclis toplantılarında onaylanan fiyat tarifeleri hakkında komite üyelerine bilgi verildi.
2022 Ağustos ayı tetkik ve müzakeresi ise Meclis Üyesi Toros Demirdöven tarafından sunulurken, Odanın tasarruflu yapısına dikkat çekildi. Demirdöven konuşmasında komisyona gösterilen güven nedeniyle meclis üyelerine teşekkürlerini sunarak, Yeni Hizmet Binası yapımı için kredi çektiklerini hatırlatarak bu kredinin büyük oranda ödemesinin tamamlandığı bilgisini aktardı. Odanın günlük hesap dökümlerini de meclise teslim eden Demirdöven Oda bütçesinden Ticaret Bakanlığı, TOBB ve ilgili kurumlara ödenen miktarlar hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.
İMEAK DTO Başkanı Orhan Dinç’in de konuk olarak katıldığı toplantıda ekmek fiyatları da gündeme alınırken konuyla ilgili prosedür hakkında da bilgi verildi. Odanın bu konuda tek yetkili olmadığı ve fiyatların ilgili bakanlığa gönderilerek onay alındığı hatırlatıldı. Finans piyasaları hakkında her meclis toplantısında bilgi aktaran Meclis Üyesi Mahmut Özgür Yağcı yeniden söz olarak komite üyelerine bilgilendirmede bulundu.
Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Meslek Komite Üyelerine Hizmet Teşekkür Belgeleri takdim edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL